2777
2789
عنوان

سردرد های همیشگی و دائمی به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست
الهی بگردم با گوشت و‌پوست استخون میفهممتون براتون حمد میکنم زودتر خوب بشین شماام برای من دعا کنید من ...

اها اینم بگم شوهرم مثل من بود من سریع باقرص کنترل میکنم تا کارم ب بیمارستان کشیده نشه ولی شوهرم هرسری خاهرش میومد آمپول میزد .یبار یجا خوندم پوست انارو بخور بدین.اینکارو چن بار انجام داد الان هییییلی کم شده منم هی میخام انجام بدم وقت نمیکنم حتما امتحان کنید .برا آرامش منم دعاکن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها اینم بگم شوهرم مثل من بود من سریع باقرص کنترل میکنم تا کارم ب بیمارستان کشیده نشه ولی شوهرم هرسر ...

حتما امتحان میکنم الهی به حق خانوم فاطمه زهرا زودتر خوب بشی منم خوب شم تورو خدا دعام کن😭🫂♥️

2805
چجوری فهمیدین میگرن دارین؟ و اینکه چیکار کردین که بهتر شدین؟

من سالهاست تحت نظر دکترم دارومو قطع کنم بدبخت میشم یک روز قرصمو یادم بره نخورم دیگه چند روز سردرد دارم کم بخوابم کاکایو بخورم و گرسنه باشم سردرد میشم معمولا علایم همه مثل هم نیست برید متخصص مغز و اعصاب

کاربری دست دو نفره 
حتما امتحان میکنم الهی به حق خانوم فاطمه زهرا زودتر خوب بشی منم خوب شم تورو خدا دعام کن😭🫂♥️

انشالله شمام زودتر خوب بشی عزیزم من که انقد قرص خوردم معدم داغون شده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من سالهاست تحت نظر دکترم دارومو قطع کنم بدبخت میشم یک روز قرصمو یادم بره نخورم دیگه چند روز سردرد دا ...

شنبه مجدد میرم دکتر خودم ببینم چی میگه تورو خدا دعام کنید😭

دقیقا منم اینجوریم اینقدر سردرد های شدید دارم که کاهی گریه میکنم، با مسکنم آروم نمیگیرم، سردردهام می ...

من سلطان دردهای میگرنی هستم فعلا اروم شده با مراعات غذایی

هیچ دارویی کمکم نکرد جز پرهیز غذایی

حذف لبنیات

حذف ترشیجات

کلا سردیجات باید حذف بشه

حذف فلفل

حداقل رسوندن استفاده از گوشی

خوب خوابیدن

باید دکتر خودت باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من سالهاست تحت نظر دکترم دارومو قطع کنم بدبخت میشم یک روز قرصمو یادم بره نخورم دیگه چند روز سردرد دا ...

عزیزم کامنت بالایی رو بخونین توضیح دادم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚