2777
2789
عنوان

برادرم بعد فوت زنش و ازدواج مجددش دیگه تو تفریحاتش دخترشو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 247114 بازدید | 1414 پست
روزی 50 تومن به بچه میده میگه برو از مدرسه خوراکی بگیر بخور امشب دیدم آبریزش بینی داره میگه یکماهه م ...

تو مدرسه بچه خوراکی های رو میخوره که پر از شکر هست که تمرکز بچه رو کم می‌کنه ،این بچه نیاز به چکاب داره تا کمبود غذایی بدنش مشخص بشه ،معمولا بچه ها بد غذا هستند  اگه تغذیه اش خوب نباشه درس هایش رو هم نمی تونی با این شرایط بخونه ،امگا سه پلاس دانا تمرکز بچه رو بالا می بره همچنین مواظب باشید کم خونی و کمبود ویتامین د نگیره ، این بچه نیاز به حمایت بیشتری داره ،خیلی ناراحت شدم برا این بچه معصوم .

خواستم جوابتونو بدم که یهویی کاربریتونو دیدم توی اون تاپیک یادمه که فقط از حق اون متجاوز دفاع میکردی ...

@niniyar_3    

@niniyar_5    

ایشون ب دروغ تهمت میزنن

لطفا اون تاپیک رو بررسی و رسیدگی کنین

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کبابم کردی با این تاپیک تورو خدا با برادرت صحبت کن بگو این بچه چون مادرشو از دست داده شما باید دو سه برابر بیشتر محبت کنی که کمتر دلتنگ مادرش بشه و از معلمش بخوایین با برادرتون در مورد درس بچه و شرایطش صحبت کنه وبگه که رسیدگی بیشتر کنه. 

خودت و مادرتون در هفته چند بار برید خونه برادرتون و به درس و مشق و لباس و سلامت و خورد و خوراک بچه بیشتر رسیدگی کنید و به همسر برادرتون هم بگید که بخاطر اینکه بچه کمتر دلتنگی مادرش رو کنه شما این کارها رو انجام میدین که اون خانم هم حساس نشه و آخر هفته هم که بچه رو میارن خونه مادرتون خودتون بچه رو گردش و خرید ببرین 

نمیدونم بخدا ما یکبار رفتیم خونشون توی این مدت بیشتر اونا میان بچه صبح ها می‌ره برادرم که میخواد بره ...

اسی جان اشتباه شما همینه که نمیرید خونشون عمه من ازدواج دومش همسرش سه تا بچه داشت عمه و مادر بزرگ بچه‌ها یکسره رسیدگی میکردن وگرنه عمم بچه‌ها رو نابود میکرد

2804

شما باید بیشتر برید خونه برادرتون و به همسر برادرتون بگید که به فکر پذیرایی شما نباشه و مشاور از شما خواسته که بخاطر روحیه و درس بچه باید بیشتر کنارش باشید تو رو خدا هفته ای دو سه بار هر دفعه دو ساعت برید و فقط با بچه بیشتر وقت بگذرونید  مثل مربی و پرستار بچه وبه مسائل دیگه زندگی برادرتون کار نداشته باشید که تنش هم پیش نیاد

اشتهامو کور کردی دختر

لقمه تو گلوم گیر کرد

خیلی از دست برادرت دلم گرفت خدا ب راه راست هدایتشون کنه 

از خدا میخوام سایه همه پدر و مادرا بالا سر بچشون باشه

منو حتی فکرشم میکنه ک بعد از من بچه هام چی میشن

اینجاست که قدیم ها می گفتن: دستم بشکنه بهتر از پامه

بابام بمیره، بهتر از مامانمه!

امیدوارم ناراحت نشی اسی جان.

ضرب المثله.

به نظرم برادرت هم بعد از فوت همسرش خیلی به هم ریخته که پناه برده به اون خانم و در واقع ایشون اصلا مقصر نیستند. مخصوصا توی بحث نظافت و آموزش کودکان که یک کار بیشتر مادرانه هست. نمی دونم شما خودت مجردی یا متاهل؟ اگر مجردی و مادرت  شرایطش رو داره با برادرتون صحبت کنید حداقل بچه رو تا زمان بلوغ پیش شما بذارن می دونی این دختر پس فردا پریود میشه هزار و یک مساله داره نیاز به کسی داره که براش مادری کنه. نمیشه این ها رو از زن پدر توقع داشت... وظیفه اون نیست اگر از سر محبت کرد که هیچ اگر نه اون بچه از خون شماست و همینطور خانواده مادری اش . اونها نمی تونن کمکتون کنن؟ خیلی دلم براش سوخت کاش من خاله اش بودم می آوردمش پیش خودم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دختر جاری منم مادرش سه سالگی رهاش کرد الان ۱۹ سالشه از دست باباش و مادرشوهرم همین هفته پیش خودکشی کر ...

قابل توجه اونایی که تا خانمی تو نی نی سایت از شوهرش گله می‌کنه اولین و سریع تمرین گزینه که پیشنهاد میدن به طرف که جدا شود بچه تو محیط آروم بزرگ بشه دیگه نمیگن اولویت بچه پدر و مادر داشتنه

مامانم نمیتونه ببره مدرسه سوادش کمه نمیتونه درس یاد بده

ببین شما رو اون زن دین دارید ب گردنتون براینکه زندگی پسرتون جمع کرد خودشم زود رفت روح اون زن وقتی در آرامش ک بچه اش در آرامش زندگی کنه اینا رو ب برادرت بگو وگرنه خیر نمیبینع

خانومای فداکار و از خود گذشته....!!!حالا فهمیدین به مرررد جماعت نباید رحم کرد😈حالا هی از همه چیتون ...

دقیقا. 

بهترین مردشم ک زبان زد بود اینو بعدش ثابت کرد ومادیدیم. 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیستحتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیکه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم دیگه دستبندمرواریدی نمیندازم..دیگه خودم موندم و مداد رنگیای ک برام گرفتی راستی تموم شن چیکاکنم؟ من هرگز دیکه نمیتونم بخرم نابودمیشم عشقم..  آآآخ

اینجاست که قدیم ها می گفتن: دستم بشکنه بهتر از پامهبابام بمیره، بهتر از مامانمه!امیدوارم ناراحت نشی ...

عزیزم جمله اخرت اصن دیکه بکارنبر. خدا ب خاهرات سلامتی بده

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیستحتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیکه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم دیگه دستبندمرواریدی نمیندازم..دیگه خودم موندم و مداد رنگیای ک برام گرفتی راستی تموم شن چیکاکنم؟ من هرگز دیکه نمیتونم بخرم نابودمیشم عشقم..  آآآخ

2809