2777
2789
عنوان

برادرم بعد فوت زنش و ازدواج مجددش دیگه تو تفریحاتش دخترشو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 247992 بازدید | 1418 پست
اسی جان اشتباه شما همینه که نمیرید خونشون عمه من ازدواج دومش همسرش سه تا بچه داشت عمه و مادر بزرگ بچ ...

جرامکه عمه ات بد بود؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیستحتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیکه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم دیگه دستبندمرواریدی نمیندازم..دیگه خودم موندم و مداد رنگیای ک برام گرفتی راستی تموم شن چیکاکنم؟ من هرگز دیکه نمیتونم بخرم نابودمیشم عشقم..  آآآخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من کی رو فحش بدم تا آروم شم 😭😭😭

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
زن قبلی بیچاره از همه چیزش زد از خورد و خوراکش از لباسش از آرایشگاه تا برادرم خونه بخره

تنها دلیلی یک مادر می‌ترسه بمیره همین تنها شدن بچه هاش ..من همیشه میگم بخاطر بچه هام بهم انرژی و سلامتی بده تا خدمت این فرشته ها رو بکنم به یک جایی برسونمشون خیالم راحت بشه ..چون بهترین پدرم نمیتونه بدون مادر به بچه ها برسه مگه واقعا یک زن خوب بگیره

2804

اسی تو رو قرآن بیشتر باهاش وقت بگذرون

الهی خیر ببینی از زندگیت

تو رو خداااا هواش داشته باش. 

اون الان تقریبا بی کس و کاره

😭😭😭😭😭

مطمن باش خدا تو زندگیت جبران میکنه

هفته ای حد اقل دوبار بهش سر بزن برا درسش

برنامه میشا کوشا نصب کن تو گوشیت. خیلی خوبه. 300 تومنه حدودا. بده بچه باهاش تمرین و کار کنه

به برادرت بگو. شده پیشش گریه کن. بگو تو رو خدا هفته ای دو روز بیار خونم من کار کنم باهاش

الهی فدای دل مهربونت بشم

تنهاش نذار💔💔💔😭😭😭😭

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

من خیلی کوچولوبودم مامانم فوت شد،بابام زن گرفت،،ونخواست منوببینه به همین راحتی،،یه زنگ ترگل ورگل گرفت سرگرم زن وزندگیش شد،سالی یبارازترس حرف مردم عیدتاعیدیه دست لباس میگرفت ومیفرستادخونه مادربزرگم،،بعضی ازپدرومادرافقط اسم پدرومادر رویدک میکشن،این اسم زیادی براشون سنگینه ولایقش نیستن

سلام خانم . شما عمه مه بودی هستی 

و اینکه اون مادر اون دنیا دعا گوی بچش هست که شما متوجه این موضوع شدین .

خدا داره هم شما را هم اون زن و هم پدر را امتحان می‌کنه .

اولین کاری که میکنین سعی کنید مهر دختر برادر تون را بندازین تو‌دل معلمش با احترام و تشکر و این حرفها ... تا معلم به کاراش بهتر رسیدگی کنه .

بعدم جلو بچه از مشکلاتش حرف نزنین شاد باشین و فقط بهش بگین عمه سرکلاس فقط حواست به معلمان باشه اینکه به وسایلش ور می‌ره ‌ و حواسش نیس طبیعیه شما بهش گوشزد کن . 

انشالله همینکه تو درس خواندن راه بیفته مشکلات کمتر میشه 

اگه بخواین به زن برادرتپن بگین بهش رسیدگی کنه لجبازی می‌کنه بیشتر بچه را اذیت می‌کنه . شما به بچه بفهمونید که درس بخونه و حواسش به خودش باشه . سعی کنید محبت واقعی بهش داشته باشین نه دلسوزانه محبت از سر دلسوزی انرژی مثبت را کم می‌کنه.

و اینکه حتما حتما به درساش رسیدگی کنین که اعتماد به نفسش بره بالا .

اگه متولد ۹۶ هست حتما نیمه دومی هست براش جشن تولد بگیرین تو مدرسه 

سعی کنین محیط مدرسه و خونه مادرتون شاد و جذاب باشه .

اینکه دلتون بسوزه و گریه کنین برای بچه فایده نداره  

عکس مادرشو سال تحویل آورده گذاشته پیش هفت سین زن جدید قیامت به پا کرده که میخواید شوهرمو هوایی کنید

یا خدا ..چه آدمیه ..اون باید بپذیر شرایط شمارو نه اینکه شما با اون راه بیاین ....کاش یک زن سن بالا و اهل زندگی ساده براش می‌گرفتین ..این پلنگا زن زندگی نیستن 

خب با زن برادرت حرف بزنین بهش بکیتن بچه از درس و مدرسه افتاده 

بالاخره تکلیف رو روشن کنه یا بذاره کامل پیاد پیش مادر شما یا کمی بهش رسیدگی کنه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
منم مادر ندارم بچه بودم یکی تو کوچه میگفت بچه بیا خونه ناهار بخور غمم میگرفت🥺 شبا با گلای پتوم حرف ...

از اعماق وجودم درکت کردم منم از 4سالگی مادر ندارم 😭 خواهر برادر بزرگتر داشتم به درسم میرسیدن اخرشم بابای لعنتیم مارو از مدرسه در اورد نذاشت ادامه بدیم 

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

2809