2777
2789
عنوان

فهمیدم دوستم زن دومه

812 بازدید | 48 پست

اول گریه کرد گفت یه چیزی بگم باهام دوست میمونبگی اینا بعد گفت هرچی گفتم دروغه دوتا بچه از شوهر قبلم داشتم که دیگه نمیتونم ببینمشون همه چی ول کردم فقط طلاق گرفتم بعد ۶ ماه که خانوادم هی پشتم نبودن اذیت میکردم با این شوهرم ازدواج کردم که زن اولش دوتا بچه داره و روستاس اینو شهر براش خونه گرفته میگه بیشتر اوقات تا آخر شب اینجاست بعد میره خونه زن اولش الان حالم بده میخوام رابطمون قطع کنم باز از یه ور دلم میسوزه نمیدونم سر در گمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

چی بگیم والا ببین خودت چه حسی داری ب این مسئله...

اگه حست بده ک باهاش دوستی خودتو اذیت نکن بخاطر دلسوزی ک بعدش پشیمون میشی هیچوقت دلسوزی کسیو نکن

ولی اگه واست فرقی نداره ادامه بده 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازم خوبه ازدواج کرده الان خونه رو به رویی ما یه زنه طلاق گرفته اونم مرده متاهله از یه جایی مثل روستا میاد خونش و میره 🤮🤮🤮انقدرم افتخار میکنه به خودش 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
شوهرم نمیدونه اگه بفهمه اصلا نمیزاره خودمم زیاد راضی نیستم

پس کات کن هیچ چیز ب اندازه ارامش خودت مهم نیست

منم بودم ادامه نمیدادم چون واقعا اذیت میشدم

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم خوبه ازدواج کرده الان خونه رو به رویی ما یه زنه طلاق گرفته اونم مرده متاهله از یه جایی مثل روست ...

دقیقا همسایه آبجیمم با افتخار میگه صیغه ایم اومد صیغه ایم رفت فلان کارو کرد پول نمی‌ده زن کثافتش نمی‌ذاره بهم پول بده

زنیکخ چندبار زنگ زد بیام برام ناخن بزار منم گرون گفتم که نیاد خونم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
2809