من خوشم نمیاد چون وقتی حرف میزنم یه بحث دیگه رو شروع میکنن ..مدام دارن نصیحت میکنن و تذکر میدن مثلا همش میگن خورشت اینجوری شده لباسارو اینجوری تا بزن ..با بچه اینجوری کن .یا یه چیزی تو گوشی نشون میدن میخندن باهمدیگه ..یا سلام نمیکنن احترام نمیزارن .میری کنازشون پا میشن میرن همگی تو اتاق .شما چطور؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عامو ولشون کن من یکی که بخاطرهمین رفتارا توافقی باشوهرم جدازندگی میکنیم من با بچه ها یه استان دیگه دوراز دغدغه اقوام و....اونم هردوهفته میاد بهمون سرمیزنه برمیگرده راحت شدم والله
همین الان بغضم ترکید گریه م گرفت ادم ضعیفی نیستم ولی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه بارفتاراش خیلی بی حرمتی بخودمو خانوادم کرره توروخدا کسی راه خلی داره بگه من چکارکنم ک اروم باشم
ازهمون اولش همبن بودم ...بنظرم هرچی اولش وقتی بچمم بدنیا اومد خداروشکر خشکل بود مادرشوهرم نتونست ایرادی بگیره گفت موعاش یکم کوتاهه باردوم که کفت کفتم دیگه اینو نگین گفت من حق نظر ندارم کفتم مگه زاییدم که نظر بدین فقط میتونی نازش کنی دخترش از مادرش دفاع کرد چفت حالا خواستگارای دخترت کم شدن اینومادرم گفت گفتم بتوربطی ندارع خودت وسط ننداز