بچه م زد صفحه تلویزیونه تو اتاقو شکوند هنوز نفهمیده خیلی نگرانم همشم میندازه تقصیر. من که تو حواست بهش نیست یا بد تربیت کردی در ضمن بگم که پسر کوچیک من به شدت شیطونه هنوز ۲ سالش نشده الان خیلی نگرانم اینقدر استرس دارم که حس میکنم دارم سکته میکنم و شوهرمم خیلی حساسه رو وسیله خونه حتی یه دونه لیوان 😤😤😤😔😔😔😔😔😩😩😩😩😩
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بی خیال تلویزیون برا بچه ضرر داره بزار ۵ سالش که شد درستش کن
براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون برداره و پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون برداره و پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات