2777
2789

از صبح تا حالا تو گروه داره با یه دختری لاس میزنه  هنوزم دارن پیام میدن جلو همه 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو سر وقت پسره بگو خیلی مشغولی مثل اینکه خودش حسابی باشه می‌فهمه

نه دیگه مهم نیست ذات خودشو نشون داد  بهتره این ماجرا همینجا تموم بشه 

2805

به نظرم قهوه ایش کن اگه پیامت داد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
پیام من نمیده اصلا شماره من رو نداره هنوز من شماره مو به پسرا نمیدم

خوب میکنی پس بهش اهمیت نده عوضی لاشی رو❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب رابطه ای دارید با هم؟ یا فقط اومده سمتت و پیشنهاد داده؟ یا هنوز هم پیشنهاد نداده؟

نه دیگه تمام واقعا فکر کردی من با اینهمه تحصیلات میرم با پسر مردم رابطه برقرار میکنم ؟حتی شمارمم نداره  

نه دیگه تمام واقعا فکر کردی من با اینهمه تحصیلات میرم با پسر مردم رابطه برقرار میکنم ؟حتی شمارمم ندا ...

فدات شم چه ربطی به تحصیلات داره؟؟؟

خب خداروشکر که حتی شماره نفیس شما رو هم نداره ، رها کن بره با هر کی میخواد حرف بزنه ، زشته با این سطح تحصیلات فکرت درگیر ایشون میکنی!

فدات شم چه ربطی به تحصیلات داره؟؟؟خب خداروشکر که حتی شماره نفیس شما رو هم نداره ، رها کن بره با هر ک ...

منظورم این بود اونقدری ساده نیستم که همچین اشتباهی رو بکنم بله درست میگید