2777
2789
عنوان

چکارکنم دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه نه.چه تو خانما چه تو اقایون.اینطوری باشه از هر ده تا تاپیک هفتاش خیانت شوهر به زنش.

میدونی چرا چون به قوووووووول خودتون اینجا سایت زن ها هست برای همین خیانت مرد به زن بیشتر دیده میشه تو این سایت اگه توجه کنید استارتر این تاپیک هم اقا نیست خانومه اما اعتراف کرده به خیانتش.

حالا آقایون بنظرت برن کجا تاپیک خیانت زناشونو بزارن نمیشه که برن اینستا استوری بزارن😂

میدونی چرا چون به قوووووووول خودتون اینجا سایت زن ها هست برای همین خیانت مرد به زن بیشتر دیده میشه ت ...

کلا تو هر دوطرف هست اما تو اقایون به نسبت بیشتر.ابنو نمیتونین انکار کنبن.

ممنون درک میکنی

هرکسی میتونه اشتباه کنه.مطمئنا اگه هم خطا کردی از سر یه کمبودی مرتکبش شدی

اتفاقا انسان باید اشتباهشو بپذیره و ازش درس بگیره

ایناییکه بهت توهین میکنن هم توجه نکن.همه امامزاده هستن😁

حداقل شما خطای خودتو پذیرفتی ،اینا اینقد پرت هستن که فکر میکنن هرچی میگن درسته

مرد و زن نداره..مگه ما تو شرایط این خانم بودیم؟؟؟از کجا معلوم اگه ماهم تو اون وضع باشیم لغزش نکنیم

بابا بیخیال خانم اگه یه مرد تاپیک بزنه به زنم خیانت کردم هر چی دهنتون بیاد بارش  مکنین و همش هم معتقدین خیانت دلیل نداره هیچ دلیلی تو رو خدا دیگه منو ریپ نزن نیام تو تاپیک این جندع هر چند خودم دیگه پیامتون و باز نمیکنم یه دور امضامم بخون خدانگهدار 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اره.تاپیک ازاد.میخوام بدونم چجوری تعیین میکنی!

یک با ط نبودم ک بت برخورد

دوما نظر خدمو دادم بر طبق چیزی ک خانم تو تاپیکش گفده

حالام برو ب کارت برس وقتی با ط نبودم دخالت بیجا نکن

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

کیاچت میکنن

تو اون طرف دیگه.یا مثلا فک میکنه باهمین،میرین بیرون یا هنوز به طریقی در ارتباطینوشایدم نمیخپاد جداشه چون فک میکنه جداشین تو بدو بدو میری طرف اون و این که تورو به اون ببازه اذییتش میکنه.

بابا بیخیال خانم اگه یه مرد تاپیک بزنه به زنم خیانت کردم هر چی دهنتون بیاد بارش مکنین و همش هم معتق ...

اگه امضات اونه پس تو هم گوه نخور و پیامهای غیر استارتر رو ریپ نزن😁😁

یک با ط نبودم ک بت برخورددوما نظر خدمو دادم بر طبق چیزی ک خانم تو تاپیکش گفدهحالام برو ب کارت برس وق ...

دخالت بیجا نیست.بهم برنخورد.تو کی باشی که حرفت به من برخوره؟

فقط یرام سوال که لیاقت ادمارو چجوری اندازه میگیری؟؟