2777
2789
عنوان

اونایی خانه شوند مجوز ساخت نداشته ولی تونستن کنتور گاز بگیرن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
عزیزم نمیشع بخاری هیزمی بذارین ؟بعد نمیشع سیلندر گاز بخرین و بخاری گازی روشن کنین بعد چطور پخت و پز ...

الانم هم سیلندر  استفاده  میکنیم به خدا اصلا برکت نداره یه هفته طول نمی کشه تمام میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاعاتی که من دارم در این حدن:

- میرید دفترخونه اسناد رسمی، فرم «ماده 4» پر میکنید. که یه جور تعهدنامه است که موقتا گاز رو میگیرید و شما هم کارهای مجوز رو بعدا پیگیری میکنید. (البته شنیدم اگه بعدا پیگیری هم نکردید کاری باهاتون ندارن)

- با یکی از پیمانکارهای شرکت گاز در مورد لوله کشی صحبت میکنید. اونا براتون نقشه لوله کشی میکشن و باید برید نظام مهندسی و تأئیدیه بگیرید.

- بعدشم میرید دفاتر پیشخوان و برای گرفتن کنتور ثبت نام میکنید.

این کارها نهایتا 1 ماه طول میکشه. ممکنه کمتر هم بشه. هزینه اش هم بسته به متراژ لوله کشی داره. متری 110 هزارتومن دستمزد لوله کشی میگیرن.

فرم ماده 4 حدودا 100 هزارتومنه. نظام مهندسی هم حدودا 1 میلیون هست. دفترپیشخوان برای کنتور گاز هم حدود 500 هزارتومنه.

هزینه لوله رو هم بخواهید در نظر بگیریئ: همه هزینه ها باهم چیزی بین 10 تا 15 میلیون میشه.

2805
الانم هم سیلندر استفاده میکنیم به خدا اصلا برکت نداره یه هفته طول نمی کشه تمام میشه

دیگه همینه عزیزم نمیشع تو سرما بمونین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الانم هم سیلندر استفاده میکنیم به خدا اصلا برکت نداره یه هفته طول نمی کشه تمام میشه

دیگه همینه عزیزم نمیشع تو سرما بمونین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آب اینا قدیم گرفتن رفتیم هزینه کردیم آمدن بازدیپ گفتن شما هنوز منطقه روستایی حساب میشید در حالی که ک ...

چقدر بد انشاالله زودتر درست شه امسال رو کپسول و بخاری گازی بگیرین با بخاری برقی سرما میخورین