2777
2789
عنوان

درمان اسید معده

| مشاهده متن کامل بحث + 80150 بازدید | 111 پست

سلام دوستان عزیز درمان شوپیداکردم

هرروز صبح‌ قبل ساعت ۸یه حبه سیرخورد کنیدمثل قرص بخورین همون یک حبه رو بادولیوان اب بعد۲۵دقیقه صبحانه بخورین این کارو تا۴۰روز انجام بدین به کلی اسیدمعده ازبین میره و معده تون هرچی میکروب وعفونت داره روخارج میکنه این تست شده هست درمان صددرصد اسیدمعده باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عفونتو خوب کن . بعدبروسراغ اسیدت . ما خانوادگی مشکل گوارش داریم .اسیدمعده هامون زیاده .اما واسه من خ ...

من دقیقا مثل شما دیگه دلم میخواد بمیرم از دست تهوع اسید معده بالا دارم دیگه بریدم شوهرمم صداش دراومده😔😔😔

2804
عزیزم ممنون از جوابت . منم میکروب معده دارم . و اسید معده ام خیلی زیاده . دکتر بهم لانسوپرازول با کل ...

سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم الان داروهای معده بهم تنگی نفس میدن شما چیکار کردین؟؟چه داروهایی مصرف کردین تا جواب بگیرین؟؟

2805
من اول رفتم دکتر.گفتم فک کنم زخم دارمو اسیدمعدم فلانه..فک کرد مث باقی مریضا حالا ی سوزش گلواحساس کرد ...

سلام گلم شما اسید معدتون بهتر شده؟ دکتر چه شربتی بهتون داده بودن؟ و پنتوپرازول ۲۰ میخوردین یا ۴۰؟

2801