2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 305 پست
یه پیرزن تو اتوبوس نشست پیشم خیلی هم باحجاب وباوقار،گوشیش نوکیا بود داد دستم گفت دخترم من سواد ندارم ...

ولی من بودم شماره آقاهه رو بر میداشتم ب زنش میگفتم بخدا ثواب داره آگاه کردن یکی ک زندگیش داره خراب میشه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خب ایرانی سنیمن عاو موقع

زانم الان جنس گران شده ولی کیفت صفررر وگرنه تی وی اسنوا ۲۳تمنه قسطی م میدن خیلی خوبع یادمه رفتم برج۱۲ کلی شدن ۱۰۰تمن ی ضامن با ماهی ۵تمن😂😂😳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش عاو موقع بسنیاید، الان خیلی به نفعت بویی

کوره پسرعموم سن تی وی ۵۵وه ۲۰تمن فروشاگه وت گن بیوه😂😂😂منیش رخن چگ وتم سو درجا خراو بون

ولی من بودم شماره آقاهه رو بر میداشتم ب زنش میگفتم بخدا ثواب داره آگاه کردن یکی ک زندگیش داره خراب م ...

تا چندساعت هنگ بودم اصلا،فقط داشتم تجزیه تحلیل میکردم که چیشد چی گفت😑😬

تا چندروز عذاب وجدان داشتم که چرااون پیامو نوشتم😁آره والا زمونه خراااابه

بخدا من اگه ی درصد میشد یجوری دسترسی داشتم ب گوشی اون طرف شماره زنه رو میگرفتم آبروشو میبردم بیچاره شوهرش

تا چندساعت هنگ بودم اصلا،فقط داشتم تجزیه تحلیل میکردم که چیشد چی گفت😑😬

منو باش خیال کردم میگه ب شوهرم یا دخترم پیام بده😂😂😂بی سوادیش دیگه بمانددد

میدونین به نظرم یه سری چیزا کاش مجازات سخت داشت.مثلا مثه عربستان که برای دزدی دستو قطع میکنن اینجام همچین کاری میکردن دیگه هییییییچ بنی بشری سمتش نمی‌رفت.اخه این خیانت لعنتی عین ازدست دادن عزیز میمونه روح آدمو متلاشی میکنه.چه زندگی ها که به باد رفته سراین چه زنو شوهرهایی که تو تنش هستن و دعوا سرش چه بچه هایی که دارن تو خانواده آسیب می‌بینند بخاطر این مشکل.و چقد متاسفانه آمار بیماری های جنسی زیاد شده که بعصی هاش سرطان زاس.و متاسفانه چقدر زیاد  شده خیانت.بنظرم بیشتر جدایی ها بخاطر اینه.کاش مسئولین یه کاری کنن.نه اینکه هرروز قانون بزارن که اینا راحت‌تر شن.چمیدونم پیامک مدرک جرم نیست شنود کردن و صبط مکالمه جرمه چمیدونم اگه درحال رابطه دیدیشون باید دوتا شاهد داشته باشی که شهادت بدن.خب معلومه 

میدونین به نظرم یه سری چیزا کاش مجازات سخت داشت.مثلا مثه عربستان که برای دزدی دستو قطع میکنن اینجام ...

موافقممممم...ی کلیپی دیدم زنه رفته بود پیش ی دکتررر اینم ی تست استری داده بود پر کنه وقتی داشته فرم استرس رو پر میکرده زد بود زیر گریه پسرش رفته بود بیرون دکتره گفته بود چرا گریه میکنی زنه گفت اقای دکتر همینرپسر ک رفت بیرون از شوهرم نیست از دوس پسرمه شوهرش کارگره صبح میره شب میاد...

روزی میاد ک ب گناه خودشون اعتراف میکننن

حضرت علی(ع)

آره بخدا خیییلی ساده ومظلوم به نظر میومد،واسه همین هنگ بودم

میگن دروغ حقیقت میرن شنا کنن حقیقت لباسشو در میاره میزنه ب آب ولی دروغ لباس حقیقت رو میپوشه و میره داخل مردم 

2810