2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 302 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم بگم خانوما مقصرن یا آقایونولی همش این پسرا دنبال زنای متاهلن چرا😐

ی نوع مریضی هست بخدااا الان براشون فرقی نمیکنه ک طرف مجرده،جدا شده،یا متاهل همه رو ب ی چشم میبیننن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

عضویت‌ جدید وتاپیک جنجالی🙄🚶برو یوتیوبریییییییی برو خونتووووون

واقعیتی بود ک با چشای خودم دیدم از نزدیک

تعلیق شدم کاربری جدیده 

واقعا دنیای بی ارزش و جامعه ی هرزی داریم...یارو تا زنش اخم میکنه یا بحثشون میشه میره با یکی دیگه....زنه تا شوهرش یه کم سرد میشه خراب میشه روی زندگی یه زن دیگه...یکی نیست بگه اون زنی که برای تو اونقدر اخلاقش خوبه و لوندی میکنه تو زندگی خودش مثل سگه اخلاقش که با شوهر خودش نساخته و اون مردی هم که اومده سراغ یه زن دیگه و انقد گرم و پر هیجانه، توی زندگی خودش یه اشغاله سرد و یبسه...

کاش چشمامون دقیقتر ببینن

قاشق نشسته
واقعا دنیای بی ارزش و جامعه ی هرزی داریم...یارو تا زنش اخم میکنه یا بحثشون میشه میره با یکی دیگه.... ...

دقیقاااا واسه اونی ک باید خوب باشن نیستن مشکل اینه بعد قربون صدقه یکی دیگه میرن

ایشالا که راس میگیولی منم یه خاطره ی مشابه دارم الان یاداون افتادم

زنه ام دیدم تو گوشیش بخدا اصلا وضعشم خوب نبود نمیشه دیگه بگی ی سری چیزارو اینجا خودتون بهتر میدونین...چ خاطره ای ؟؟؟هست دیگهههه

اهااا پس چیده قیمت کردیده مرررسی واقعاااااا مرررسی فکر نکردم هیمان له یادت بوده...مررسی

عا کار داشتم، دی یه سریش دامه عاو مغازه که شناسمه، البته دیوتم وگردم بویی نیشت قیمت گشتیان بگرم

خواهش کم

عا کار داشتم، دی یه سریش دامه عاو مغازه که شناسمه، البته دیوتم وگردم بویی نیشت قیمت گشتیان بگرمخواهش ...

درست درد نکه خوب بیووو منال هه لواسه😂😂😂

اسنوا آشغاله😂😂😂لباس شویی هم ارزانه و خدا...فرش گرانه گرران مجا خوشگل بیون خوزو عکس بگرتایدن

خوبه بابا ارا اشغاله، ناو بازار هی یان هن فره سخت نگر 

عاو مارکیله خارجی که تواید دیگه نیستن، به همینا فعلا اکتفا کن

بخدا ما چن ساله یخچالی داریم چشم زیر پاش😅

هنوز اخ نگفته، دوره ای که همه جنس خارجی میخریدن ما ایرانی خریدیم، عالیه

زنه ام دیدم تو گوشیش بخدا اصلا وضعشم خوب نبود نمیشه دیگه بگی ی سری چیزارو اینجا خودتون بهتر میدونین. ...

یه پیرزن تو اتوبوس نشست پیشم خیلی هم باحجاب وباوقار،گوشیش نوکیا بود داد دستم گفت دخترم من سواد ندارم این پیامی گه میگمو بیزحمت بنویس بفرست به این شماره،منم دلم سوخت گفتم باشه،گفت بنویس احمد جان اگه منو دوس داری باید بین منو زنوبچت انتخاب کنی من خسته شدم از پنهون کاری،تا فکراتو نکردی دنبالم نیا😐قیافه ی من😐😐😐😐بعدشم گفت وقتی پیام ارسال شد پاکش کن😐😐😐😐😐😐

خوبه بابا ارا اشغاله، ناو بازار هی یان هن فره سخت نگر عاو مارکیله خارجی که تواید دیگه نیستن، به همین ...

خو ته ۱۵ساله شیو کردیه حنس اون موقع تاالان فرق که...ایمه همه شون ال جی فقط یخچال پارس خزره😂😂😂

یه پیرزن تو اتوبوس نشست پیشم خیلی هم باحجاب وباوقار،گوشیش نوکیا بود داد دستم گفت دخترم من سواد ندارم ...

😂😂😂😂😂😂کلی خندیدم مرسیییی...دنیا خراب شدههه بخدااا ربطب ب متاهل یا مجرد بودن نداره

2810