2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 295 پست
[QUOTE=361146358]نیمه وخدااا نزانم شایدیش دیده باشم ولی نمیدونم😂😂😂😂 ما بدبختیم ب همین سادگی[/QUO ...

له سربازی منالیل وتن بچو خرید بکه منیش سیب و انارو تنقلات سنیوم بعد پسا پرتقال کردمه ناو نایلونه یدفع سر هیز دام دیم له روبروم ی سبد پرتقال تمیزو نازار نایلونه خالی کردم یه من له وه سنم خلاصه هاوردمه شب نیشتیم پرتقال بخویمن یدفع یکی وت خدا ی لیمو شیرینه😂😂😂😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

له سربازی منالیل وتن بچو خرید بکه منیش سیب و انارو تنقلات سنیوم بعد پسا پرتقال کردمه ناو نایلونه یدف ...

پس دی هویچ، نامید بیم له لید😅

اسفناج شبیه برگ چغندرع، دیدی؟ 

پس دی هویچ، نامید بیم له لید😅اسفناج شبیه برگ چغندرع، دیدی؟

دی خراو کردم😂😂نولا نیمهههه🤷‍♂️🤷‍♂️

خومیش تعجبم تید، آخه دیوتم گروه صبحه دچار بی خابی بیمنه

ولا گنه شوکیان ساعت۷هیز بگر منال مدرسه خاسه هه منال نیرم😂😂😂

هه بخف تا خیونده ملمانو نیوه😅😅😅

هی عاو موقع خاوماو برد، شوکی سات هفت سر هیز دام

الان وبازار تیاماو، وسیله کردمه قیمت، فرش دوازده متری دانه ای هیجده، لباسشویی نه کیلویی 24 یخچال وایی سادگانه بیستو چار فوت، 24 مارک اسنوا یخچال

لباسشوییه مارکه هی نیزانم چه بویی، نا آشنا بویی 

تلویزیون، بیستو پنج، سی و... 

هی عاو موقع خاوماو برد، شوکی سات هفت سر هیز دامالان وبازار تیاماو، وسیله کردمه قیمت، فرش دوازده متری ...

اهااا پس چیده قیمت کردیده مرررسی واقعاااااا مرررسی فکر نکردم هیمان له یادت بوده...مررسی

هی عاو موقع خاوماو برد، شوکی سات هفت سر هیز دامالان وبازار تیاماو، وسیله کردمه قیمت، فرش دوازده متری ...

اسنوا آشغاله😂😂😂لباس شویی هم ارزانه و خدا...فرش گرانه گرران مجا خوشگل بیون خوزو عکس بگرتایدن

💔💔💔

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810