2777
2789

ببخشید طولانیه ولی مثل ... گیر کردم 

سلام دوستان ما قبلا یه ماشین سنگین خریدیم که ۱ سومش مال خواهرشوهرم بود 

منم یه مقداری طلا با کارکرد خودم به همسرم دادم که اون ماشین رو بخره ولی برد زد به اسم مادرش بارها بهش گفتم که اینکارو نکن هزار جور هست ولی خیلی بدش میومد میگفت مادرمه چه فرقی میکنه اخه بجز همسرم خواهرشوهرم چندتا بچه دیگه ام دارن خدایی نکرده اگه فردا مادرش بمیره میره توی ارث یا شوهرم بمیره هیچی به من و ۲ تا بچه ام نمیدن در این حدن گفتم سهم خودت رو بنام خودت بزن قبول نکرد 

بعدش یه سواری میخواست بخره که تقریبا نصف پولش باز پس انداز من بود منم که خیلی زورم داشت چون از من میبرد پس نمیداد بدون اینکه مادرش چیزی بگه به اسم اون میکرد من با هزار بدبختی یه پشگل هم به اسمم نمیزد گفتم پول نمیدم مگه اینکه بنامم بزنی من زنتم تو مادرت اعتماد کردی منو بچه هات اعتماد نکردی 

خلاصه با ۱ ماه دعوا اینکارو کرد اونروز مادرش خواهرش خیلی خیلی ناراحت بودن که به اسمم زده و حتی قبلش پیشنهاد میدادن که باز بزنتش به اسم مادرش 

حالا میخوایم همه اون ماشین سنگین رو بخریم و سهم خواهرش رو بدیم و باز از منم پول میخواد چون بجز من و خانواده ام کسی نیست برا پول کمکش کنه خانواده خودش فقط حاضر بگیرن 

منم گفتم پس برو یه وکالت از مادرت بگیر چون نمیشه تمام زندگیمون به اسمش باشه بدون مدرک اینکارو نمیکنم 

اونم میدونه که مادرش ناراحت میشه زورش داره میگه پس اونروز تو رو هم با مادرم میبرم از هردوتانون وکالت میگیرم میدونید اصلا پولش برام مهم نیست ولی زورم داره میخواد مادر بچه هاش زنش که اولیت زندگیش باید باشه رو با مادرش ببره ازش وکالت بگیره احساس میکنم منو جلوی اون سگ میکنه میگه ببین به زنم اعتماد ندارم برام مهم نیستش

چون واقعا بزور به اسمم زد ولی برا مادرش با خوشحالی شیرینی خریدن به اسم اون زد نمیخوام برم وکالت بدم بهش مخصوصا گیر داد حتما بامادرم بیای چیکار کنم که نرم بیخیال وکالت من بشه نمیخوام یجوری سیاست نشونم بدید میخوام کلا خانواده اش هم بفهمن که زندگی خودمونه چرا باید دست اونا باشه اخه که انقدر پرو هستن میگن زنت رو ولکن همش بنام ما شوهرمم مقصره حرفشون رو گوش میگیره ولی اگه از منم پیش اون وکالت بگیره یعنی اینکه مادرجون تو مهم تری چون میخوام از تو بگیرم پس از شریک زندگیمم مبگیرم 

افرین به تو 

شده با دعوا اینکارو بکن 

ناراحتیشم فوقش چند هفته اس اما خیالت راحته زحمت کشیده خودت واسه خودته 

همچنان همینجوری ادامه بده

تا اخر ابان ماه عروسی داریم کاربرا تا اون موقع پذیرای من باشید در همه لحاظ😵‍💫کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نوری 😁😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

تقصیر خودته ک همش پس اندازتو رو میکنی برای شوهرت 

ادم وقتی پس اندازشو میده به شوهرش ک شوهرش قدردان باشه نه که بزنه به اسم مادرش 

خودت مگه نمیتونی کاری کنی پس انداز مخفیتو بده طلا بخر بذار بمونه خونه مادرت یا کلی کار دیگ 

بهت برنخوره ولی جهالته از خوشی بگذری پس انداز کنی بعد بدی به شوهری که ارزشی برات قایل نیس و داروندارش رو میزنه اسم مادرش 

چقدر احساسی نوشتی اتفاقا من اگر بودم خودم پیشنهاد می دادم که با مادرش بریم هردومون این کار کنیم ...

شما هم فقط به اندازه‌ی پولی که شوهرت داده وکالت بده بهش

بهتر از این هست که فردا پس فردا دور از جون مادرشوهرت بمیره و ماشین بشه ارث ...

تقصیر خودته ک همش پس اندازتو رو میکنی برای شوهرت ادم وقتی پس اندازشو میده به شوهرش ک شوهرش قدردان با ...

درسته ولی زورم داشت که ماهم نداریم یه بار فروختم گولم زد رفت زد به اسم مادرش بار دوم‌گولش رو نخوروم‌گفتم باید بزنی بنام خودم الان نمیخوام بخاطر مادرش منم وکالت بدم اخه وگرنه دیگه هیچوقت گولش رو نمیخورم برا طلا و پی انداز بنام بقیه زدن

چرا این مردا فکر میکنن زن خودشون غریبه ست؟!

بگو پس اگه اینجوریه اصلا پول نمیدم

بگو اگه اون ماشین خورده به نام من، خودم توی خریدنش کمک کردم پول دادم. مادرت مگه پول داده که به نامش باشه؟

بگو من خودم پول دادم چرا باید وکالت بدم؟ اصلا مادرش نباید وکالت بده که باید بیاد به نام شوهرت بزنه

نمیدونم اگه میبینی با زبون بازی شوهرت آروم میشه

یه موقعی ک اوضاع خوبه بشین باهاش آروم صحبت کن بگو ایشالله که صد سال سایه ات بالا سر من و بچه هامون باشه

ولی به این فکر کردی که اگه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی برات بیوفته، وقتی ماشین به نام خودت نیست چه بلایی سر این بچه ها میاد؟ ما مسئول این بچه ها هستیم، مطمئن باش در نبود تو کسی به من و این بچه ها رحم نمیکنه. پس خودت به فکر بچه هامون باش، ما تا حالا مردی رو ندیدیم که بعد از فوتش مردم بگن وای چه مرد خوبی بود همه چیزو زده بود به نام مادرش اون مردی رو میگن خدا بیامرزتش چه مرد خوبی بود ک یه سرمایه برای بچه هاش گذاشت که آواره و محتاج اینو اون نشن

2809