2777
2789

ما چند وقته خونه خریدیم تصادفی دیروز تو پارکینگ داشتیم من و شوهرم میرفتیم ...یکی اومد با شوهرم سلام و علیک کرد بعد شوهرم متوجه شد فامیل مادرشه...با فامیل مادرش همسایه شدیم.اصلا اقا با من هیچ سلام و علیک نکرد هیچی بعد داشتیم میرفتیم سمت اسانسور خیره خیره منو نگاه میکرد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

شاید همسرش شبیه بعضی از خانومای نی نی سایته اگه میفهمید با شما احوالپرسی کرده پوستشو میکند اونم از ترس حرف نزده😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

آدم ها تو محیط های مختلف بزرگ میشن وهمینطور شخصیت ها وافکار متفاوته، نباید از همه یک جور انتظار داشته باشیم، دنیا با تنوعش قشنگه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
اگه کنار شوهرت بودی وسلام وعلیک داشتن بنطرم اول باید شما سلام میکردی

من سلام کردم ولی اون احساس میکنم هیچی نگفت‌...مثلا میتونست بگه ازدواج کردی نمیدنستم اینا نگفت اخر داشتیم میرفتیم خیره خیره نگاه میکرد😑

من سلام کردم ولی اون احساس میکنم هیچی نگفت‌...مثلا میتونست بگه ازدواج کردی نمیدنستم اینا نگفت اخر دا ...

آقا بود یا خانم؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الانم فهمیدم دلیلش اینه که خانواده شوهرم کلا بدعروسن.این رفتارشون یکمم به شوهرم سرایت کرده بود.مثلا با عروساشون حرف نمیزد و فک میکرد کلفتن و...با اینکه همشون دکترا دارن و...ولی واقعا جمله(,تحصیلات شعور نمیاره)رو تو این خانواده به چشم دیدم

من سلام کردم ولی اون احساس میکنم هیچی نگفت‌...مثلا میتونست بگه ازدواج کردی نمیدنستم اینا نگفت اخر دا ...

داشته فک میکزده سلام کنم سلام نکنم😅😅😅

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
بعضیا ایطورن.من برادرشوهرمو وقتی واس اولین بار تو زندگیم دیدم فقط من گفتم سلام و اونم گفت سلام.تا من ...

اتفاقا اون باید احوال شما میپرسید.شما ادم تازه خانواده بودید.

برای منم زیاد پیش اومده.. هرچی نکاه میکنم بلکه اون طرف به منم سلام کنه.اصلا سرشم طرف من نمیاره...بعضیاشون اینکارو نشانه شرم وچشم پاکی میدونن..درست وغلطش دیگه به فرهنکشون ربط داره..نه اینکه بی فرهنگ باشن..اکر خودم سلام کنم اونا هم متقابلاهمونطوری که سرشون پایینه سلام واحوال میکنن

پارسا پسرمامان😍

من دیروز رفتم فروشگاه 

جلوی صندوق داشتم حساب میکردم، یه خانم هیکلی و قد بلند، فکر کنم عرب هم بود چون با شوهرش بلند بلند عربی حرف میزد، از کنارم رد شد من حواسم نبود دستم خورد بهش، عذر خواهی کردم 

آقا مگه این ول کرد؟؟؟ چرااا دستت خورد به من، حواااستو جمع کن، مگه کوری؟؟

حالا من اصلا دیگه محلش ندادم حتی نگاهشم نکردم، آخر دیگه صندوقداره بهش گفت بفرمائید بیرون!

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
2809