2777
2789
عنوان

عروس داداشم مساوی زایمان من

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 107 پست
زایمان دومهواس ی ساعت نشستن رو صندلیسرپا میشمبخیه ۸روزگی میکشهفکر نمیکنم خودم انقدر اذیت بشمبچم ا ...

خود دانی 

ولی کاری نکن ک بعدا کمر درد ولت نکنه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
دکتر بهتر میدونه وقت زایمان کی هست بچه ممکنه مکوتیوم بشه چیزای تخصصی رو به عهده متخصص بذارین

من خودم چهل هفته سزارین کردم.... دردام شروع شد بخاطر بند ناف اورژانسی سزارین شدم.... زایمان سومم ۴۲ هفته زایمان کردم..... تا چهل هفته چیزی نمیشه. میتونه بره ان اس تی که خیالش راحت بشه. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترت یگو اگه راه داره صبر کنه تا بعد عروسی... اصلا همون روز، بعد عروسی بزنه تاریخ سزارین رو.... ...

اصلا قبول نکردزودبرداره

از اول قرار بود ۳۸هفته و ...عمل کنه

بعد عروسی ک‌نمیشه

سزارینم

2804
گلم ربطی به بخیه نداره. خودت حالت مساعد نیست اصلا.... تو کامنتای بعدمم گفتم. از چشم زخم بیشتر بترس.. ...

بله عزیزم خیلی خیلی خطرناکه هرگز این پیشنهاد رو نده سر چند ساعت ممکنه اتفاق خیلی بدی بیفته من تجربشو داشتم طوریکه خدا دوباره بچم رو بهم داد ، حتی دکترها رنگ از روشون پریده بود

خطرناکه بچه ویروس میگیره 

یه ویروس هست که تو اکثر بزرگ سال ها بدون علامته و پنهان اما به بچه منقل میشه از پا درمیاره بچه رو 

بچه رو بسپر مادرشوهری چیزی 

شیرم بدوش بده بهشون بدن بچه

بله عزیزم خیلی خیلی خطرناکه هرگز این پیشنهاد رو نده سر چند ساعت ممکنه اتفاق خیلی بدی بیفته من تجربشو ...

خداروشکر که چیزی نشد. چند هفته بودین؟ فشارتون بالا نرفته بود؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
زایمان دومهواس ی ساعت نشستن رو صندلیسرپا میشمبخیه ۸روزگی میکشهفکر نمیکنم خودم انقدر اذیت بشمبچم ا ...

پس حتما زایمان اولت تو سرما نبوده ک بدونی اگه تا دو ماه بعد زایمان بخیه ت هوای سرد بخوره تا آخر داغونی . مامان من سزارین بود دو هفته بعد زایمان داداشم جلو کولر نشسته بود میگه بعد از پنج دقیقه زیر دلم شروع کرد ب تیر کشیدن با اینکه کولر رو خاموش کرده بود ولی میگه تا یه ساعت تیر میکشید . اتفاقا دیروز هم ب من میگه خوبه ک طبیعی بودی وگرنه تازه الان سرپا می‌شدی خیلی هم باید مراقب جای بخیه ت بودی ک سرما نخوره 

ما قبل شب یلدا عروسی پسردایی شوهرمه مامانم از الان میگه بچه رو می‌زاری پیش خودم حق نداری ببریش گوشش ...

من مادرم  ک صاحبمجلسه

خانواده شوهرم‌نمیتونن

دوستم‌گفت نگه میدارم شوهدم نمیزاره

میگه  خودم نگه میدارم  واقعا موندم

نرم داداشم گفت ما شب میایمم خونت😅🤣

دلم نمیکشه۱ساعتم  نرم

شوهرمم میگه جوری بریم۱/۵قبل تمام‌شدن

خداروشکر که چیزی نشد. چند هفته بودین؟ فشارتون بالا نرفته بود؟

38 هفته 

اتفاقا خیلی دوست داشتم بچم چند روز دیرتر به دنیا میومد بیمارستان خوبیم بودم دکترای خوب با این حال اینجوری شد نه فشارم خوب بود ، منتها ساعت‌های آخر صدای قلب بچه تغییراتی رو نشون میداد 

بله ب دکترم گفتمگفت ۸روزگی بخیت میکشممن نگران بچمم خودم بلاخره ۱ساعتی میتونم بشینماین نگرانم بچ ...

بنظرم بردن بچه درست نیس، اصلا به صلاح بچه نیس ، بروصحبت کن تاریخ زایمان بنداز بعد جشن عروسی

بیار من نگهش دارم ای غودا🥺کوشولو مونشولو اشولو پشولو

جیگرتوووو

دوستم هست

شوهرم نمیزاره

بنده خدا گفت میام اونجا هم‌نگه میدارم

خونمم نگه میدارم

میام میرم‌مدیریت میشینم  با بچه😅😅همه رو از اتاق بیرون میکنم

دوتا از بهرین روزای زندگیمه

خوب طرفی بچه طدفی  داداشم

2809