2777
2789
عنوان

عروس داداشم مساوی زایمان من

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سعی کن نوزادتو به کسی ندی ...

یه سری خواهرم بچه ۴ ماهشو خوابوند گذاشت پیش ما خودش جایی کار داشت ، این بچه یه ربع بعد بیدار شد و با هیچی هم آروم نمیشد ، فقط مامانشو میخواست ، تا وقتی خواهرم برگشت این بچه گریه میکرد !!!

البته اون بچه شیر مادرشو میخورد ، اگه بچه شیر خشکی باشه دیگه قضیش شاید فرق کنه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
چله تازه عروس چیه ؟ یعنی چی

والله مامان بزرگم میگه ، خیلی معتقد، حتی نمیزاره مثلا زائو چهل روز جایی بره، یا تازه عروس مجلس ختم بره یا مثلا تازه عروس بره دیدن زائو بره .‌‌‌‌...

اینی ک میگم خرافاته ولی باز آدم میترسه زن زائو بره عروسی چله ب عروس میوفته تا ۴۰ روزگی بچت بخاطر سلا ...

ن این که خرافاته

ولی عروسی داداشم چطور نرم  اخه

توماشین نمیشه نگه داشت.؟

یانماز خنه

والله مامان بزرگم میگه ، خیلی معتقد، حتی نمیزاره مثلا زائو چهل روز جایی بره، یا تازه عروس مجلس ختم ب ...

نه ما چله رو زیاد اعتقاد نداریم ولی به شدت از چشم زخم میترسیم... چون ضربه های سختی ازش خوردیم.... کسی که ده روز بعد سزارین پاشه بره ارایشگاه و عروسی و شتید یه دوری ام بزنه اون وسط، خیلی تو چشم میاد مردم چه میدونن چه درد و سختی تحمل میکنی و بزور روپایی.... خدای نکرده چشم بزننش خودش اذیت میشه

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اون موقع هم سختته عزیزم. هوا سرده نوزاد ده روزه رو چجوری میخوای ببری؟ خودتم اوضاعت درست نیست هنوز. ب ...

دکترم ۸روزگی بخیه  رو میکشه

شوهرم  مسئولیت قبول کرده

گفت بشینم خونه نگ دارم تو برو ارایشگاه ی میکاپ ساده اخه ما عروسیمون قاطیه

بعد من توماشین نگا میدارم

سالنن نمیام عروسی نرم ک  واقعا دلم میگیر

سلام بچه رو سرما نمیشه ببری تو ماشین نگه داری

خودتم با اون حجم خونریزی وضعف و بیحالی بعیده سرپا بشی....حداقل شیرت رو بدوش اگه کسی بچه رو نگه میداره از شیر خودت بهش بدن..ده روز هنوز بخیه نکشیدن کجا میخوای بری ..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2809