2777
2789
عنوان

شک ب خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3003 بازدید | 102 پست
چیکار کنم سر در گم هستم

شما شروع کن ب خونسردی و ریلکسی .و انکارنهدانگار.ولی ب دت تیز و‌زرنگ باش و‌کاملا رفتارات روزیرنظر بگیر.مطمعن باش چیزی باشه سوتی میدن

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
همیشه لباس زیر شرت و سوتین ش تو اتاق هست جلو چشم می‌دونه که شوهرم می‌ره اتاق واسه استراحت من میرم یو ...

نه عزیزم مجردادرکی ازاین مسئله ندارن   براهمین همه جالباس  زیرمیزارن

۷۵.۹۲۸۰

وای چجوری روت شد زنگ بزنی بپرسی؟

چرا فک میکنی شوهرت تحفه اس🥴

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا انطور که میدیدم نمیبینم``

خب حتما یه چی از خواهرش دیده که نگرانه دیگه چرا اینجور میکنین

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2809