2777
2789
عنوان

چجوری انرژی مثبت جذب کنیم😔

82 بازدید | 10 پست

خیلی حالم بده انرژیم خیلی منفیه ۱۶ سالمه یه بلا نیس سرم نیومده باشه افسردگی تمام وجودمو گرفته همش بدبیاری درد خشم فکر به خودکشی داغونم کرده حالم از این وضعم به هم میخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم بزرگترین دغدغه یا مشکلت چیه؟ 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

میشه بپرسم بزرگترین دغدغه یا مشکلت چیه؟

درس مشکلات خانوادگی جنگ و دعوا و بحث و داد تو خونه بابام همش بهم بی محلی میکنه اعصابش از بچگی مشکل داشته یبارم حتی بهم نگفته دخترم و اینکه اونی که دوسش داشتم از پیشم رفت😔

درس مشکلات خانوادگی جنگ و دعوا و بحث و داد تو خونه بابام همش بهم بی محلی میکنه اعصابش از بچگی مشکل د ...

خب از اخر برمیگردیم به اول

بزرگترین اشتباه رفتن توی رابطه توی این سن

حالا ی سوال

قبول داری اگه قبول شی بری دانشگاه ی شهر دیگه خیالت از آینده ت راحت میشه رابطه خانواده باهات خیلب بهتر میشه از دعواهاشون دور میشی و کلی از مشکلاتت حل میشه؟ 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خب از اخر برمیگردیم به اولبزرگترین اشتباه رفتن توی رابطه توی این سنحالا ی سوالقبول داری اگه قبول شی ...

مشکل اینه امید و انگیزه ای واسه ادامه زندگیم ندارم تراپی رفتم نتونست کمکم کنه نشست باهام گریه کرد خستم خیلی کسل و بی جونم

مشکل اینه امید و انگیزه ای واسه ادامه زندگیم ندارم تراپی رفتم نتونست کمکم کنه نشست باهام گریه کرد خس ...

انگیزه ای وجود نداره

انگیزه باشه ی روز درس میخونی ی روز نه

بیا رک باشیم.. اگه ی خونه خوب هرجای دنیا ک دوست داری با ی ماشین خفن داشته باشی. وقتی میری خرید بدون نگاه به قیمت کارت بکشی.. هرکاری ک دوست داشتی انجام بدی.. بازم فاز خودکشی داری؟؟ نه

پس همین ک میدونی میخوای شرایطو تغییر بدی کافیه

بقیش دیسیپلینه

دردناک اما نتیجه بخش