خیلی باحاله و حال خوب کن و به هر خواسته ای میرسی🌼🐝
بهش خیلی حس خوبی دارم اما چند نفر پایه باید باشینا نه بگید پایه ام و برید و دیگه نیاید چون تگ تون میکنم حالا بگم چجوریه...
نوشتن نامه به فرشته ها کلی دلیل منطقی دارم که جواب میده و در آخر میگم
اول باید توی یه برگه بنویسی و بسته به اون خواسته ای که داری براس فرشته مخصوصش بنویسی مثلا برای زیبایی مینویسی فرشته زیبایی برای سلامتی هم همین فرشته هست چون اسمش فرشته سلامتی و زیبایی هست یا برای عشق فرشته عشق رو مینویسی اسم خاصی دارن ولی چون مطمئن نیستم اسم شون رو همینم بنویسیم جوابه
خب بله مینویسیم الان متنش رو میزارم از کاربرای قبلی پیدا کردم براشون جواب داده خیلی
بعدش اون نامه قشنگ بسته بندی میکنی مثل اینکه برای یه شخص نوشتی بعدش میزاری یکجایی و بازش نمیکنی تا ۱۵ روز مینویسی همونو و بعدش فورا جواب میده یا حتی توی دوره نوشتن
حالا نشونه های رسیدن چیه مثلا اعداد رند یا بهت الهام میشه یا خواب مربوط میبینی یا... به هر حال خودت میفهمی
حالا دلیلم چیه اینکه توی قرآن هم اومده که فرشتگان را برای رسیدن به خواسته های شما قرار دادیم یه همچین چیزی
و کلی تاپیک نی نی سایتیا هست که نشون میده جواب گرفتن میتونید ببینید
حالا پایه های واقعی کیان؟بگن با هم از فردا شروع کنیم و هر بار که مینویسیم دوست داشتیم از متن نوشته یا بسته بندی نامه عکس بدیم و بگیم نوشتم!الان متن رو میزارم