2777
2789
عنوان

بچه هابیایدخیلی‌حال‌خوب‌کن‌برای‌رسیدن‌به‌هرخواسته‌ای🌼🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 196 پست
ببین برای فرشته ها نامه مینویسی متنش هم بالا هست و بعد از ۱۵ روز یا حتی توی اون ۱۵ روز جواب میگیری ح ...

باید در ۱۵ روز هر روز نامه رو تکرار کنیم و لنویسیم؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
برا بازگشت اکس اثر داره؟

اره فرشته عشق

خیلی راحت باهاش حرف بزن تا خواسته ات رو به خدا برسونه

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید در ۱۵ روز هر روز نامه رو تکرار کنیم و لنویسیم؟

بله

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

2805
چه جالبچند بار باید بنویسیم؟ بعد که نوشتیم چیکار کنیم؟

تا ۱۵ روز 

توی اون دوره ۱۵ روزه برای خیلیا جواب میده حتی به تموم شدنش هم نمیرسه

یا بندازی توی آب روان یا بسوزونی ولی باید قبلش اسم خدا رو خط بزنی یا هم بزاری لای کتابی چیزی بالا و نری بخونیش فک کن فرستادیش رفته

امتحان میکنم کاش جواب بدهکلی دعا خوندم نشد

با اعتقاد انجام بده میشه

من میخوام هرسری مینویسم دوستان رو تگ کنم و از نشانه ها و نتیحه که دیدیم بگیم تو هم تگ کنم؟

منکه همه راه هارو رفتم و نشد . به نظرم خدایی وجود نداره

میدونه چیه نمیخوام دلداری بدم ولی قطعا خدا هست ولی هیچ وقت نمیدونم چرا بعضی چیزا انجام نمیشه نمیتونم از حکمت خدا سر دربیارم ولی میدونم که هست و صدامون رو میشنوه

بله

عزمزمه من جایی هستم نتونستم دقیق بخونم

فقط متوجه شدم یه متن خاصی رو مربوط به خواسته هر روز به مدت ۱۵ روز بنویسیم و تمام؟

اگر ممکنه برام توضیح میدین

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اوکی مرسی توضیح دادی حتما امتحان میکنم

خواهش عزیزم

من میخوام هرسری مینویسم دوستان رو تگ کنم و از نشانه ها و نتیحه که دیدیم بگیم تو هم تگ کنم؟

سلام شاید منم شرو کنم از امشب ولی نمیتونم عکسی چیزی بفرستم..هرروز بنویسم؟ اینکاروکنم پس هرروز بنویس بزارمش لای قران بعد ۱۵ روز ک تموم شد همشو باهم میندازم تو اب..من واسه فرشته عشق مینویسم ک ب عشقم برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
2809