یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی تو پیش دبستانی یادش دادن که چجوری شلوارشو درنیاره کامل
معلمشون خیلی همکاری کرد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسرم ۵ ساله بود که تلاش کردم خودش دستشویی رفتن رو یاد بگیره هر کار کردم میگفت کثیفه بدم میاد، اما گفت مامان مدرسه برم خودم خودمو میشورم. بلور میکنید از اول معر پارسال که رفت پیش دبستانی خودش خودشو میشوره ، هیچوقت هم لباس زیرش ذره ای کثیف نبود تمیز تمیز میشوره، پسرم اخلاقی که داره سر حرفش میمونه اگه نتونه کاری انجام بده هیچوقت قول نمیده
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه دستشویی تنها نمیره میگه کثیفه و فلان .تو خونه هم گیییر میده تو بیا
نرو
بگو نشنیدم یا خودتو بزن به خواب
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏