2777
2789
عنوان

چیکار کردید بچه های کلاس اولی خودشون دستشویی رفتند

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 53 پست
بیرون رو میگه کثیفه .تو خونه پارسال ی مدت رفت الان اصلا نمیره تنها

خودتون حساس نیستین من خودم یخرده حساسم واسه این فک میکنم پسرم می‌ترسه بره گاها ولی باز با جنگ و دعوا روزی چنبارو خودش میره ولی ببخشید شدید باشه میگه تو بیا چون نمیتونه کنترل کنه چون پسره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلم کلاس اولم ینی دیگ میخام خودمو بزنم انقدر میرن دستشویی😭😭

والا خانم معلم باز برن بهتر از بیرون کلاسه مکافاتش نمیدونم که من که هرروز میرم دنبال پسرم بیچاره ها شستن و پهن کردن تو این سرما واقعا پیش دبستانی ابتدایی کثیف کاریه مخصوصا هم موکت کردن دیگه اصلا آدم دلش نمی‌کشه بره

بنظرمن دوسه بارتشویقش کن براش خوراکی یا..بگیربزار خودش بره...یا براش مثال بزن بگوپسرفلانی همسنته ماد ...

در مورد ما برعکسه این ترس از من بهش منتقل شد هرچقدر جلوی خودمو گرفتم منتقل نشه ولی شد خودم زیاد جرئت نمیکردم تنها بفرستمش الانم نصفه شبا که هوشیار نیس و اول صبحها که زیاد خودم میبرم فعلا خدا خودش کمکمون کنه

بفرمایید

مچکرم 

دخترم امسال باید میرفت پیش دبستانی نفرستادمش کتابارو از اموزش پرورش گرفتم توخونه باهاش کار میکنم 

تاپیک پر بازدید امروز رو دیدم مامان کلاس اولی بود گفته بود ک فلان حرف رو یاد نمیگیره و اذیتم میکنه فک کنم میم رو میگفت 

الان سوالم اینه دوتا کتاب کار برا دخترم خریدم یکی نشانه هارو باید یادبگیرن یکی هم لوحه نویسیه 

ک هرچی جلوتر میریم میرسیم ب نوشتن حروف الفبا مثلا امروز میم رو باهاش کار کردم 

یعنی لازم نیس اینارو یادش بدم؟ 

من معلم کلاس اولم ینی دیگ میخام خودمو بزنم انقدر میرن دستشویی😭😭

اینم اوایل می‌گفت خانم اجازه نمیده برم بهونش بود 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
هیچی به حال خودش رها کن خودش به موقع میره

آخه تو این سرما نم بده هم خودش اذیت میشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
کاش زودتر یادش میدادین الان هم شما استرس دارید هم اون بچه من پسرم چهار سالشه خودش میره گاهی تنبلی می ...

دقیقا کاش کنم سخت می‌گرفتم..دلم می‌سوخت براش

بچه ها باهم فرق دارن .دختر من چهارم میخونه هنوزم مدرسه نمیره دسشویی. دیرم یاد گرف بره دسشویی. پسرم از پارسال خودش میره دسشویی الان چهارنیم سالشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه من عادت داره شلوار و کلن در بیاره و بره پسر هس و ۶ ساله پیش دبستانی میره ولی تاحالا نشده اونجا ب ...

تو خونه شروع کن یادش بده راحته براش از پایین جمع کن ول نشه شلوارش نشونش بده یاد میگیره

دقیقا کاش کنم سخت می‌گرفتم..دلم می‌سوخت براش

اره گاهی دلسوزیمون ب ضرر بچمونه خود من سر دلسوزی اینک اگ من لقمه ندم بهش غذا نمیخوره الان عادت کرده تامن غذا بهش ندم نمیخوره

مچکرم دخترم امسال باید میرفت پیش دبستانی نفرستادمش کتابارو از اموزش پرورش گرفتم توخونه باهاش کار میک ...

منم پیش نفرستادم عزیزم از نظر درسی هیچ فرقی نمیکنه خودت یکم شمردن  و رنگها رو کار کن..از نظر دستشویی رفتن شاید موثر بوده