2777
2789
اعصابشون خورده عزیزم شاید میگن اینجا مجازیه کی به کیه بپریم به بندگان خدا😂

همینا بیرون از مجازی عمرا قرمه سبزی با مرغ بزارن جلوی مهمونی که ازراه دورم اومده و برای اولین بارم اومده

ولی تو مجازی فاز میگیردشون کمر میبندن به مخالفت با استارتر براشونم مهم نیست موضوع چیه فقط میگن بسم الله یا علی بریم مخالفت خودمونو با اسی اعلام کنیم😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مثل همینه که شما میگیکاش وقت کردی بخونی😂

چندتا از کامنتارو برگشتم خوندم کامنت قبلی که دادم در همین راستا بود🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

همینا بیرون از مجازی عمرا قرمه سبزی با مرغ بزارن جلوی مهمونی که ازراه دورم اومده و برای اولین بارم ا ...

آخ گل گفتی

اینقدر ناراحت شدم یادم رفت ی گزینه به اسم قفل کردن هم هست😂

2805
چندتا از کامنتارو برگشتم خوندم کامنت قبلی که دادم در همین راستا بود🤣

میخوای ی تاپیک بزنم بگم قرمه با مرغ درست کردم برا مهمانی که از راه دور اومده برا عیادت بعد چقدر فحشم میدن

تازه میگم ی گوسفند کاملم جلو خودش خورد کردم ولی قرمه رو با مرغ پختم😂

همینا بیرون از مجازی عمرا قرمه سبزی با مرغ بزارن جلوی مهمونی که ازراه دورم اومده و برای اولین بارم ا ...

خدا تورو نکشه دختر😂🌺

درسته تاحالا باهام مخالفتی نشده ولی این کامنت طلاییه و حرف دل خیلی از کسایی که اینجا برای درددل تاپیک میزنن

باید بپذیریم مخالفتمون رو با ادب بیان کنیم

حتی گفت و گو هم آداب داره

تگ نکنید لایک هم نکنید سپاس.فقط اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید👌❤️هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد🔐[این همه دلهره برای چیست؟شما این جسم نیستید...این جسم لباس شماست که با آن اجازه ورود به زمین را پیدا کرده اید، ماموریت شما ارتقای روحتان است شما چیزی فراتر از جسم فیزیکی هستید مشکلات چالشی ست برای روح شما روحتان را ارتقا بدهید تا به تکامل برسید] زندگی به من یاد داد برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم.

میخوای ی تاپیک بزنم بگم قرمه با مرغ درست کردم برا مهمانی که از راه دور اومده برا عیادت بعد چقدر فحشم ...

اونموقع میگن اسی شوخی میکنی یا چی

واقعا حرمت مهمون رو نگه نداشتی🤣

فکرکنم برای ظهرشون بوده داغ کردن خوردین😅

چون گوسفند کشتن دیگه باید چندتا خورشتی میریختن یاترسیدن پخته نشه گوشت مرغ گذاشتن

کاش دوباره لاغر بشم هیچ وقت چاق نشم وزن ۷۰ قد۱۵۸ 💖وزن هدف۵۷ 
خدا تورو نکشه دختر😂🌺درسته تاحالا باهام مخالفتی نشده ولی این کامنت طلاییه و حرف دل خیلی از کسایی که ...

فدات مهربون🤷‍♀️😂❤️دقیقا

اونموقع میگن اسی شوخی میکنی یا چیواقعا حرمت مهمون رو نگه نداشتی🤣

بابا اولین بار بود رفتم

جلو خودم گوشت خورد کرد گذاشت فریزر

بعد من کلا رژیم فست دارم ۷عصر به بعد چیزی نباید بخورم

از شهر دیگه رفته بودم

جلو خودم غر میزد که وای از دست فلانی که بساط کباب راه انداخت

اینا رو همه رو گفتم بعد توهین هم میکنن😂

گوشتم گذاشت فریزر

وضعشم توم بود😂

فکرکنم برای ظهرشون بوده داغ کردن خوردین😅چون گوسفند کشتن دیگه باید چندتا خورشتی میریختن یاترسیدن پخت ...

نه گوسفنده پیر نبود

جلو پا خودم کله پاچشو جمع کرده بود😂😂😂

میدونی من کار به گوشت هم ندارم

وقتی پسرش میاد کلی عزت بهش میزاریم

میگم همین غذا رو زیر برنجی میکرد یا چرا جلو خودم غر زد بابا میرفت تو آشپزخونه غر میزد

2809