2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادم نمیاد مامانم تاحالا از مهمون بد پذیرایی کرده باشه حتی در شرایط سخت

مهمون رحمت خداست و حرمت داره این فقط یه مثل قدیمی نیست ....

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ادعا میکنی شکم واست مهم نیست اومدی اینجا تاپیک زدی و میگی چرا بهم کباب ندادن قرمه سبزی با مرغ دادنمن ...

گشنه که بر نمی گشتم تو شهر پر رستوران

ولی خب وقتی یکی از شهر دیگه میاد خونتون احترامشو نگه دارید

2805
دقیقا میگم همسرم بخاطر همین خانم خونه فامیلش نمیرفتخواهرراین آقا تو عروسی گریه میکرد که ما فقط همو د ...

شما احیانا عروسشی؟ عروس با فامیل دور فرق داره 

عروس زن پسرشه بایدم اونجا باشه شما هم سرزده رفتی عیادت تخم مرغ که جلوت نزاشته قرمه سبزی برات تدارک دیده گوشتم قریونی بوده واسه نیازمند نه شما

یادم نمیاد مامانم تاحالا از مهمون بد پذیرایی کرده باشه حتی در شرایط سختمهمون رحمت خداست و حرمت داره ...

از دیشب تاحالا کلا اینقدر توهین کردن که

چی بگم حرفم نمیاد😂😂😂

یادم نمیاد مامانم تاحالا از مهمون بد پذیرایی کرده باشه حتی در شرایط سختمهمون رحمت خداست و حرمت داره ...

چقد خوبه اگه رفتاری از والدین مثبت و قشنگه بچه ها الگوبرداری کنن و تو ذهنشون بمونه👏

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞ARMY

گشنه که بر نمی گشتم تو شهر پر رستورانولی خب وقتی یکی از شهر دیگه میاد خونتون احترامشو نگه دارید

ما احترام مهمونمون رو داریم چون مهمونامون درک و شعور دارن و نون خالی هم بزاریم جلوش تشکر میکنه 

نه اینکه ادعا کنه شکم برام مهم نیست ولی چرا بهم قرمه سبزی با مرغ داد و گوشت نداد و تاپیکم بزنه براش و گلایه کنه و بگه بهم بی احترامی شد

از دیشب تاحالا کلا اینقدر توهین کردن کهچی بگم حرفم نمیاد😂😂😂

من کامنتارو نخوندم اسی جان، سرکارم و همینطور سرسری اومدم تاپیکا

خودتو درگیر مردم نکن نظر هرکسی بازتاب افکار و رفتارشه همیشه همه موافق آدم نیستن دوست عزیزم

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

چقد خوبه اگه رفتاری از والدین مثبت و قشنگه بچه ها الگوبرداری کنن و تو ذهنشون بمونه👏

بوس بوس😘😘😘

جالبه ول کن هم نیستن از دیروز هی پست میزارن توهین میکننخداییش آدم می مونه چی بگهرفتم عیادت فحشمم مید ...

قفل کن برو 

روزگاری شده که فقط خداخودش بهمون رحم کنه 

هممون پرخاشگر مدعی کنترلگر خودمحور خودخواه اول همه خودمو میگما 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
من کامنتارو نخوندم اسی جان، سرکارم و همینطور سرسری اومدم تاپیکاخودتو درگیر مردم نکن نظر هرکسی بازتاب ...

بحث موافق بودن یا مخالف بودن نیست عزیزم

بحث اینه بابا حالا مخالفی ولی محترمانه بگو چرا توهین میکنی

بحث موافق بودن یا مخالف بودن نیست عزیزمبحث اینه بابا حالا مخالفی ولی محترمانه بگو چرا توهین میکنی

اعصابشون خورده عزیزم شاید میگن اینجا مجازیه کی به کیه بپریم به بندگان خدا😂

2809