2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه شما چقد شدتا ۶ماه بنطرتون میشه اوکی بشه؟

یه فک ۳۵

تا ۶ ماه کلی تغییر میکنه اما فکر نکنم در بیارن براکت‌‌ها رو کلا بستگی به نوع دندونها داره

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
نه زیاد تغییرنکرده ارتودنسی متحرک چطوریه؟

سرچ کن نت میبینی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خسته نباشی برو دوباره قالب بگیره .چرا شکستی پولت زیادی کرده بود؟ دکتر من همون شکسته ش هم درست میکرد ...

اخه قالب بگیره قالبشو از رو دندونای الانم میگیره من میخوام درست بشه نمیخوام اینا همینطوری ثابت بمونه☹️

قاب داشت میخواستم بشورمش از دستم افتاد چهار تیکه شد گفتم دیگه درست بشو نیست😂

من دندونای جلوم نیاز به عصب کشی داره به نظرت با اون وجود میتونم اورتو کنم اول درست کنم بعد ؟

باید با دکتر ارتودونسی بپرسی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خب اگه بشکنه باز مکافاته دیگه هزینش به کنار درمان طولانی ترمیشه

خو واس من نشکست که 

اون میگه ک رعایت کنی . وگرنه موز ک سفت نیست . 

تازه من ۴ بارم جراحی کردم داخل لپام تا یه سال پاره بود سیم گذاشته بودن داخل لپام 

تنها سختیش این بود با قاشق کوچیک غذا میخوردم🤣 

اهان اینارم بگم حتما حتمااا مسواک بزن .نخ دندون خیلی مهمه .مسواک بین دندونی از دکترت بخر استفاده کن . وگرنه دو سال بعد باید کلی خرج پوسیدگی دندونات بکنی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
همین سیما؟

ن قالب بیرنگه