2777
2789
عنوان

رفتار عجیب همکلاسی های دانشگام

680 بازدید | 69 پست

سلام من ترم یک ام و الان چند هفتس دارم میرم دانشگاه و واقعا توی ذوقم خورده. راستش من دنبال دوست صمیمی و اکیپ و ... نبودم و نیستم ولی دیگه اینکه جواب سلام همکلاسی همجنس خودت رو ندی به نظرم خیلی زیاده رویه .یا مثلا یه بار یه سوالی از یکیشون کردم زل زد تو چشام و بدون هیچ کلمه ای بلند شد و رفت. یکی دو نفر هم نیستن همشون همین طورن . من حساس شدم یا رفتار اونا عجیبه؟

منم مثل توام دقیقاااااا 

خیلی بده خدایی رفتاراشون فک کردن کین مگه 

حساب ادمشون نکن اصن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

واقعا آخرالزمان شده

رفتار مردم خیلی عجیب شده .کلی میگم.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

اونا خودشون دست بالا گرفتن یا اینکه شخصیتشون زیر صفره 

منم هرزگاهیی برخی همکلاسیام خودشون سطح بالا میگرن درحالی که هیچی نیستن این هم به خاطر اینکه من خودمو نمیگیرم و اونا فک میکنن شاید یه چیزین

منم مثل توام دقیقاااااا خیلی بده خدایی رفتاراشون فک کردن کین مگه حساب ادمشون نکن اصن

من اوایل به خودم شک کردم فکر کردم شاید رفتار اشتباهی کردم بعد دیدم با همه همین جورین😑

آداب معاشرت بلد نیستن

✿ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...

2809