2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد

586 بازدید | 34 پست

سلام من و همسرم مشکل نداریم یعنی داریم عین خیلی های دیگه زندگی های دیگه ،دیشب همسرم مشروب خورد ،بهش گفتم چرا به من نگفتی من خوشم نمیاد بخوری پسر دارم بدم میاد،سری پیش که خورد حالش خیلی بد شد دعوا شدید کردیم،گفت سر سری پیش نگفتم منم کلی رفتم رو مخش با بچه تو ماشین بودیم یهو ماشین و تند کرد دلشتم سکته میکردم، داد زد سرم،بچم تاحالا داد باباش و نشنیده بود ،شوهر و پسرم عاشق همن،بچم شروع کرد گریه شوهرم آروم نمیشد ،خیلی از دستش ناراحتم خیلی قلبم شکسته چه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

اخه انقد بی‌سیاست که تو ماشین با اون حالش دعوا درست کنی!؟

تازه بچه هم داخل ماشین باشه

به نظرت تو اون حالش متوجه میشده چی میگی یا یادش میمونه؟!

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اسی اینا همش اداهای مردی که میخواد هر غلطی خواست بکنه همشون از این اداها در میارن که زن بترسه یا حرص بدن زن عقب بکشه 

هر چی رو بدی اوضاع بدتد میشه جنگ اول بهتر از صلج اخر بفهمه ضعف نشون میدی بدتر میکنه 

دیگه خوددانی ما تجربمونو در اختیارت گذاشتیم 

الان جلوشون نگیری بعدا نمیتونی حالا سریع بترس مردای بی انصاف و خودخواه از اینکارا میکنن زن بترسه 

همسرمنم مشروب میخوره اون روزا اول باهاش مخالفت میکردم دعوا و بحث میشد ولی دیگه تصمیم گرفتم بهش گیر ندم از وقتی بهش گیرنمیدم خیلی بهترشده وقتی میره مشروب بخوره بهم میگه ی جورایی بهم اعتماد کرده زندگیمون خوب شده توهم همینکار کن پسرتم بچست تا بزرگ بشه سر دربیاره از این چیزا خیلیه شاید تا اون زمان شوهرتم کمتر رفت مشروب خوری

وقتی میخوره چیزی نگو بمون فرداش چون اون لحظه کله ش داغه هرکاری می‌تونه بکنه نمیفهمه ک بدتر میشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
2809