2777
2789
عنوان

جاریم دخترشو یاد میده بر علیه من

205 بازدید | 31 پست

پشت سرم حرف میزنه .قبلا که کوچولو بود هعی منو میزد اصلا باهام صمیمی نبود .

اما الان تقریبا باهام صمیمی شده پنج سالشه اومده بود امروز خونمون با شوهرم ناهار بمونه بمن میگه زنعمو مامانم میگه زن عموت خیلی زشته . زنعموت ادم بدیه اون نماز نمیخونه لاک میزنه  میگف مامانم گفته با تو دوست نشم  😐 حرفایی میزدو دقیقا می‌شناختم میدونستم حرفای اونه 

خیلی اعصابم خورده بهش گفتم مامانت با تو شوخی میکرده .

اما بچه ازین حرفا چی میفهمه شوهرم میگه نه بابا اون الکی گفته  ولی اخه این خیلی بچش چی میفهمه ازین حرفای بزرگونه از کجا میدونه من این حرکاتو دارم یا نه . انقد اعصابم خورده با شوهرم بحثم شد شوهرم یه درصدم حق بمن نمیده میگه خوب نماز بخون نگن ولی من مشکلم این نیس چرا باید پشت من یه بچه رو یاد بده همیشه میگه بنیان خانواده رو من حفظ کردم بعد ایجور یاد میده .شوهرمم که پشت اون در اومد. گف حق نداری حرف بزنی میخای مارو بهم بزنی من ولی اصلا قصد این کارو نداتم من داشتم دردودل میکردم .

حالا من فقط شاید نماز نخونم  تو پریودی لاک بزنم .ولی عوضش لباسای گشاد بلند میپوشم موهام بیرون نیس  غیبت  و دروغ و... ابنا خیلی کمتر دارم 

ولی جاریم لباسای جذب  میپوشه موهاش میریزه پشتش همیشه ارایش داره  گاهی حتی با تیشرت یا تاب با شلوار جذب جلو برادر شوهرا ظاهر میشه . بعد اومده از من ایراد میگیره .کسی که خودش رعایت نداره من اینا رو گفتم به شوهرم گفتم من مگه کاریش دارم اون میگه نبایدم داشته باشی منم گفتم پس اونم غلط میکنه اونم نباید داشته باشع .

فقط این نیست کلی دخالت های اینجوری داشته از هر کار من پیش شوهرم ایرادر میگیره از هر اهلاق و رفتارم پیش شوهرم و جمع بد میگه 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه جاریم چند باری تاپیک زدم ازش  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

با هیچ کدوم از اعضای خانواده شوهرت صمیمی نشو حتی بچه هاشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

صفحه ۶ تاپیکام یدونه ازش تاپیک زدم  از نمونه اخلاقاش اونم بخونید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه جاریم چند باری تاپیک زدم ازش

جاریت اذیتت نمیکنه

شوهرته که اذیتت میکنه

اگه شوهرت پشتت بود جاری به خودش اجازه اذیت نمیداد

زنی که مردش حامیش نباشه کل خانواده شوهرش بهش توسری میزنن

ریشه مشکل شوهرته نه جاری

{ خانم هستم }

از حسادتشه بشو خار برو توی چشماش

با بچشم خوب باش که هم شوهرت ببینه مقصر اونه

هم بچه طرفدار تو بشه 

بچه‌ها معصومن و با قلبشون ارتباط برقرار میکنن نه حرفای بقیه.

بالاخره ابر پشت ماه نمیمونه

اگرم جلو جمع حرفی بهت در کمال خونسردی و ادب یه جواب دندون‌شکن بذار کف دستش.

جاریا چرا اینطوری مذخرفن

همه‌جا یه جاری نخاله پیدا میشه

برا من که حتی مدل روسری بستنمم تقلید میکنه

حتی نحوه‌ی صدا زدن همسرمم تقلید میکنه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
جاریت اذیتت نمیکنهشوهرته که اذیتت میکنهاگه شوهرت پشتت بود جاری به خودش اجازه اذیت نمیدادزنی که مردش ...

دقیقا . من داشتم درد دل میکردم با اون برگشته با من دعوا میگیره بابا خوب هوای زنتو داشته باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809