2777
2789
عنوان

میخام برم طلبگی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 55 پست
والا درستش اینه طلبه بره روضه خون بشه یا توی حوزه علمیه کار کنهولی اینجا ایرانه خاکشو بخوری چرا آموز ...

چ:کنم خواهر منم خوشم نمیاد که اما باید هر جوری هست شغل دولتی پیدا کنم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ارشد حوزه دارم خانه دارم اگه به امید استخدام میری که امیدت الکیه

خداوکیلی راست میگی یا دورغ

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
استخدامی خوبه میگن راسته؟

نه به این هوا که استخدام بشی نرو 

چون به هر حال تو قسمت ارزشیابی بستگی به سلیقه طرف داره که تو رو قبول کنه یا نه

بعضی‌ها با حوزوی‌ها لج هستن، طرف هر چقدر نخبه و کاربلد باشه بازم ردش می‌کنن ...

چ:کنم خواهر منم خوشم نمیاد که اما باید هر جوری هست شغل دولتی پیدا کنم

به نظرم آزمون استخدامی شرکت کنی زودتر موفق می شی چون همون طلبگی هم باید یه چند سال درس بخونی

همسایه ما داره آزمون استخدامی شرکت می کنه اونم معلمی می خواد

طلبگی چی داره همه میخان برن؟

پول

تو این کشور فق با این شغلا جا واست هس😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

والا درستش اینه طلبه بره روضه خون بشه یا توی حوزه علمیه کار کنهولی اینجا ایرانه خاکشو بخوری چرا آموز ...

عزیزم طلبه با کسی که علوم قرآنی یا ادبیات عرب توی دانشگاه میخونه از لحاظ سواد مساوی که نه بالاتره چون واحد بیشتری پاس میکنه پس اون که دانشگاه درس خونده چه مزیتی نسبت به طلبه داره که میتونه استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنه ولی طلبه نمیتونه؟ همه چی رو سیاسی نکنیم وقتی اطلاعات درباره سیستم آموزش حوزه نداریم