2777
2789
عنوان

میخام برم طلبگی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 55 پست

رسائل المکاسب برای سطوح بالای حوزه هست. و جزء مهمترین کتب فقهی شیعه هست. و مطمئنا تا کسی شناخت نسبتا کامل از احکام اولیه رو نداشته باشه نمیتونه رسائل رو بفهمه و درک کنه .

و اینکه در هر سطحی متناسب با علم و توانایی و کاربردی بودن ،دروس ارائه میشه. 

اینم بگم به استارتر که بعد اتمام پنج سال باید دوباره از یه سری دروس تخصصی مثل فقه، اصول و فلسفه و... که طی سه سال پایانی خوندی دوباره امتحان شفاهی بدی و اگر قبول بشی بهت مدرک میدن .

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسائل المکاسب برای سطوح بالای حوزه هست. و جزء مهمترین کتب فقهی شیعه هست. و مطمئنا تا کسی شناخت نسبتا ...

عزیزی که داری منو ریپلای می کنی این پست رو بخون و درنظر بگیر اون فرد بعد از چه قدر اطلاعات از دروس حوزه به این نتیجه رسیده که به درد نمی خورن🙂

عزیزی که داری منو ریپلای می کنی این پست رو بخون و درنظر بگیر اون فرد بعد از چه قدر اطلاعات از دروس ح ...

اگه با من هستی ....

که من هرگز نگفتم این دروس به درد نمی‌خورند .... 

حرف ایشونم که ریپلای کردی، به معنای به درد نخور بودن این درس‌ها نیست... بلکه راه سخت و دشواری است که پیش رو هست ...‌ و نتیجه مالی هم براش نداره... فقط میشه از بعد معنوی به این قضیه نگاه کرد... که فکر می‌کنم یه عده افراد مثل شما ، این مسئله رو هیچ وقت درک نخواهند کرد.‌

عزیزی که داری منو ریپلای می کنی این پست رو بخون و درنظر بگیر اون فرد بعد از چه قدر اطلاعات از دروس ح ...

بزرگوار من که نگفتم به درد نمیخوره گفتم فهمیدنش به یه مقدمه نیاز داره و باید متخصص بود تا فهمید دقیقا مثل کتب پزشکی نمیشه که یه هو رفت سراغ جراحی! ابتدا دانشجو رو با آناتومی بدن آشنا میکنن و قدم به قدم پیش میرن. اینجا هم همینطوره !

نمیشه به یه طلبه سال سوم بگیم رسائل بخون .

اتفاقا این کتاب به درد کسانی که میخوان وارد تحارت هم بشن میخوره به شرطی که برای فهمش پیش متخصصش برن . هیچ کسی هم نمیتونه از عوام ادعا کنه رسائل رو خونده و فهمیده چون کلا عباراتش تخصصیه! 

ا

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
اگه با من هستی ....که من هرگز نگفتم این دروس به درد نمی‌خورند .... حرف ایشونم که ریپلای کردی، به معن ...

من اون فردی رو گفتم که در ابتدا بهش اشاره کردم و شما اسم کتاب رو ازم پرسیدی

اون تا این مرحله پیش رفت و موفق هم بود اما به درک این مطلب رسید که این دروس علم نیستن

الان فهمیدم چرا امثال شما اینقدر از حوزه خوشتون میاد🙂

بزرگوار من که نگفتم به درد نمیخوره گفتم فهمیدنش به یه مقدمه نیاز داره و باید متخصص بود تا فهمید دقیق ...

من اون فردی رو گفتم که در ابتدا بهش اشاره کردم و کاربری اسم کتاب رو ازم پرسید

اون فرد تا این مرحله پیش رفت و موفق هم بود اما به درک این مطلب رسید که این دروس علم نیستن🙂

الان متوجه شدم چرا امثال شما از حوزه خوشتون میاد🙂

من اون فردی رو گفتم که در ابتدا بهش اشاره کردم و شما اسم کتاب رو ازم پرسیدیاون تا این مرحله پیش رفت ...

با نظر یک نفر، نمیشه حکم صادر کرد که این دروس، علم هستند یا خیر ....

اونم احتمالاً علاقه به این دروس نداشته که چنین نظری داشته 

با نظر یک نفر، نمیشه حکم صادر کرد که این دروس، علم هستند یا خیر ....اونم احتمالاً علاقه به این دروس ...

من که با اون حکم صادر نمی کنم اونو مثال زدم

کلا دروس دینی و فلسفی علم نیستن توی تعریف علم نمی گنجن چون قابل اثبات تجربی نیستن

حالا علاقه مندای خودشونم دارن

البته به شخصه احترامی که برای فلسفه قائلم برای دروس دینی قائل نیستم حداقل توی ایران

با نظر یک نفر، نمیشه حکم صادر کرد که این دروس، علم هستند یا خیر ....اونم احتمالاً علاقه به این دروس ...

عزیزم بهتر ادامه ندیم بحث با ایشون رو . چون ما قطعا نمیخوایم  مثل ایشون بی پروا و بی اساس و با کنایه  صحبت کنیم . چون به دور از انسانیته! 

یه زمانی میگفتن انسانیت بهترین دینه! والا موندیم همین انسانیت یعنی چی؟ یعنی کنایه!؟ یعنی مسخره کردن؟ یعنی بدون اطلاع حرف زدن؟ یعنی!!!

برای شما و استارتر آرزوی توفیق دارم .

لطفاااااا کسایی که علووووووم رو میفهمن ریپلای نکنند. با تشکر

عزیزم بهتر ادامه ندیم بحث با ایشون رو . چون ما قطعا نمیخوایم مثل ایشون بی پروا و بی اساس و با کنایه ...

شما بخواهید هم درتوانتون نیست که شبیه من بشید

انسانیت یعنی شرافت و کسایی که چشم روی ظلم بستن، هیچ وقت درکش نمی کنن