2777
2789
عنوان

میترسم بخاطر رابطه نداشتن شوهرم بهم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 74 پست
آخه دوباره میگن راه های دیگه 😂بابا راه های دیگه به عقل خودمم میرسه

بهش فشار بیاد مجبوره قبول کنه 😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط یک راه رو قبول داره متاسفانه

برای اینجور شوهری بچه نیارید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخه وضعیت جفت و .... هنوز معلوم نیس چون غربالگری و ان تی نرفتم هنوز . فقط سونو قلب رفتم که دکتر سونو ...

میکم که اگه خونریزی و لکه بیتی نداری چرا ممنوع کرده 🤔🤔 به نظرم رابطه ملایم مشکلی ایجاد نمی‌کنه ..قدیما مادربزرگ هامون تا دو سه ماه نمیدونستن باردارن و تو اون تایم کلی کار سنگین و... انحام میدادن چیزی هم نمیشد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
این راه هارو قبول نداره

بخاطر اینکه مهارت  لازم رو نداری توی این زمینه مطمعنم اگه یاد بگیری چجوری قشنگ تحریکش کنی و با اشتیاق و مهارت قلقش رو بدست بیاری و انجام بدی اونقدر تمایل پیدا میکنه که از رابطه دخول کامل هم واسش رضایت بخش تر میشه برو یکم تحقیق کن کلیپ ...خیلی میتونه کمکت کنه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

آخه وضعیت جفت و .... هنوز معلوم نیس چون غربالگری و ان تی نرفتم هنوز . فقط سونو قلب رفتم که دکتر سونو ...

بیخیال بابااااااا

هنوز دکتر هیچی نگفته شما نسخه پیچیدی 

با احتیاط باشید اصلا خطری نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم این فکر غلطیه که مردها نمی‌تونن نیاز جنسیشون رو کنترل کنن والا می‌تونن. تو ذهنت هم این فکرهارو نیار ، از موضع ضعف رفتار نکن . چرا داری بهش مجوز خطا می‌دی؟ به این فکرکن حالا که تو داری سختی بارداری رو تحمل می‌کنی کمترین وظیفه شوهرت اینه که درکت کنه و مراعاتت کنه. فقط بچه‌ی تو نیست که. ضمنا این همه مرد خوب خودشون رو حفظ کردن چرا همسر تو نتونه؟

عزیزم این فکر غلطیه که مردها نمی‌تونن نیاز جنسیشون رو کنترل کنن والا می‌تونن. تو ذهنت هم این فکرهارو ...

عزیزم من همه این حرفاتو قبول دارم ولی اگه ی درصد خیانت کنه چکار کنم چون الآنم بچه دارم و آینده این بچه هم بهم می ریزه و خانواده مون بهم می ریزه . من از این ناراحت میشم .وگرنه نمیگم خیانت بد نیس و مرد باید آزاد باشه و فلان 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

چطور برای بچه زن باید نه ماه بیچارگی بکشه ختی نفس کشیدن براش آرزو شه 

درد زایمان و بی خوابی های بعدش 

بعد آقا کنترل نفس فقط باید بکنه اونم نتونه؟؟

یعنی یک هزارم درد زایمان مردی می‌کشید نسل بشر منقرض میشد

عزیزم من همه این حرفاتو قبول دارم ولی اگه ی درصد خیانت کنه چکار کنم چون الآنم بچه دارم و آینده این ب ...

منم باردارم درکت می‌کنم آدم هزارتا فکر میاد تو سرش  منم بعضی وقتها این فکرها میاد سرم شیطون رو لعنت می‌کنم یه وقتایی هم از دستم درمیره واکنش احساسی می‌دم بعد پشیمون می‌شم . می‌فهمم دست خودت نیست . به خوبی ها و وفاداری هاش فکر کن ، بعدم کاری که ازمون برنمیاد پس بسپاریم به خدا ایشاالله هیچ اتفاق بدی نمی‌افته❤