2777
2789
عنوان

پسرا رو پاره پوره کردم

181 بازدید | 15 پست

دو تا شاگرد کوووونی وایساده بودن دم مغازه 

من میخواستم رد بشم کلیدم از دستم افتاد دیدم اینا بهم دیگه یه چیزایی میگن منو نگا میکنن میخندن 

رفتم دعوا راه انداختم گفتم صاحبکار به شما حقوق میده اینجا وایسید امار دخترا رو بگیرید؟  

شما به چه حقی وایسادی اینجا؟ کشوندمشون داخل مغازه به صاحبکارشون گفتم تو به اینا حقوق میدی تو خیابون وایسن دخترا رو دید بزنن؟ انگار زاغ سیاه محله شدن این دو تا بی مصرف 

بعدشم گفتم یک بار دیگه من از اینجا رد بشم ببینم شما دو تا حیفه نون اینجا وایسادین زنگ میزنم اماکن و ۱۱۰ 

همشون پشماشون ریخته بود هاج و واج مونده بودن

دو دقیقه بعد هر کدومشون یه موتور برداشتن در رفتن😂😂😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به اون دوتا اوسکول ندارم 

به لحن توأم کاری ندارم 

ولی خب باشه بابا نکُشیمون حالا 😂 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

کد تخفیف ۱۵۰ تومنی اسنپ فود برای غذا دارید دوستان؟ اگه نیاز ندارید و میخواید پاک کنید لطفا بهم بدید ممنون

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

منم یبار یه مغازه دار محل گفتم میای صندلی میاری بیرون پسرا جمع شن به ناموس مردم متلک بگن 

ایندفعه ببینم پلیس زنگ میزد .گرخید صندلی هارو برداشت

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

منم یبار یه مغازه دار محل گفتم میای صندلی میاری بیرون پسرا جمع شن به ناموس مردم متلک بگن ایندفعه ببی ...

از پلیس و اماکن میترسن بیاد کار و کاسبیشونو جمع کنه حساب میبرن کار خوبی کردی