2777
2789
واقعا 🥲🥺آره میخوام از ماه دیگه حقوق ک گرفتم چیز میز براشون بگیرم الان سعی میکنم چیزایی ک نیاز دارن ...

آره خیلی خوبه

شاید بعدا شرایطت جوری شد تونستی فرشم بگیری

خدا بزرگه

خدا به پولت برکت و به تنت سلامت و به زندگیت عشق و آسایش فراوان بده عزیزم 

خدارو صدهزاربار شکر خیلی دوسم دارن و حواسشون بهم هستچون خیلی کمکشون میکنم مریض بشن خودم میبرمشون دکت ...

خدا خیرت بده انشالله فردا بچه هات هم هوای تو رو وارن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرج یه بخش از خونه رو بگیرمثلا همون قرضهای مامانت و لباسش.یا مثلا گوشت و برنج. یا خرج تحصیل برادرها. ...

ن من وظیفم میدونم کمک کردن بهشون 

اونا بخصوص مادرم ، زمان مجردیم، اونقدر برا من مایه میذاشتن ، اینقدررررر زحمتمو کشیدن و پابه پام تو همه مراحل زندگیم بودن و خرج کردن و گذاشتن بپوشم و بخرم ک الان دیگه نوبت منه ک کمکمشون کنم و ثمره زحماتشونو ببینن 

اونقدر هوامو داشتن ک همه ی فامیل میگفتن دختر فلانی حتی از دخترایی هاش ک پدراشون مهندس و تاجرن بهتر میپوشه و بیشتر میخره،، حسرت هیچی و نذاشتن تو دلم بمونه 

واقعا 🥲🥺آره میخوام از ماه دیگه حقوق ک گرفتم چیز میز براشون بگیرم الان سعی میکنم چیزایی ک نیاز دارن ...

فعلا فرش نگیر. هم گرونه هم یهویی بخوای فرش بگیری پدرت ممکنه ناراحت شه.

بگو ان‌شاالله تا سال دیگه با کمک بابا فرشارو عوض میکنیم. فعلا به اقتصاد روزانه‌شون برس.

خیلی خوبه که به فکری. خوشبحالشون که دختری مثل تو دارن.

کاش دختر توراهیِ منم همینقدر فهم و درک داشته باشه درآینده🥲

خدا خیرت بده انشالله فردا بچه هات هم هوای تو رو وارن

ما خداروشکر کلا خانوادگی اینطوری هستیم 

پدر بزرگ پدریم این شاید هفت ساله سکته کرده فلج شده زمین نشین شده یعنی شبی نیست ک پدرم و عموهام نرفتن پیشش جمع بشن و هواشو نداشتع باشن، هر هفته حمامش میدن ، حتی وقتی اینطور شد هنوز حقوق بهش تعلق نگرفته بود اون عموم ک وضع مالی خوبی داشت بیمه شو خرید و الان حقوق میگیره 

بنظرم برا همینه ک ما هم خیلی دلسوز بار اومدیم و هوای هانوادمونو خیلی دوسداریم داشتع باشیم 

عزیزم حقوق خودت چقده؟

میتونی یه وام صدتومنی بگیری؟

بااون وام یه دفعه همه چی براشون بخر

قصدشم کم کم میدی

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
نه بزرگترینشون هشتمه😅

اگرهمسرت چیزی نمیگه بنظرم بجاخوردریزبراشون فرش قسطی بردارهرماه قسطشون بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم حقوق خودت چقده؟میتونی یه وام صدتومنی بگیری؟بااون وام یه دفعه همه چی براشون بخرقصدشم کم کم میدی

والا حقوقم از ۱۰ تومن تا ۱۲ـ۱۳تومنه 

بعضی وقتا ب همسرم تو وامش کمک میکنم ۳۵۰۰ میدم، خودم هم قرعه دارم ۵۰۰ میدم ،، حقوقم زیاد نیست ولی فعلا از همین یکم یکم شروع میکنم چندتا چیز که نیازدارن و میخرم بعد ب فکر چیزای بزرگ میفتم مثلا فرش و تلوزیون،،ندارن.

والا حقوقم از ۱۰ تومن تا ۱۲ـ۱۳تومنه بعضی وقتا ب همسرم تو وامش کمک میکنم ۳۵۰۰ میدم، خودم هم قرعه دارم ...

اره اینم فکرخوبیه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

اگ میتونی و شوهرت چیزی نمیگه اره عزیزم چرا ک ن اوناهم دعاشون همیشه پشتته

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اگ میتونی و شوهرت چیزی نمیگه اره عزیزم چرا ک ن اوناهم دعاشون همیشه پشتته

همسرم خانوادم و دوسداره 

خداروشکر همسرم ادم خیلی خوب و محترمیه 

اصلا ازم نمیپرسه پولاتو چیکارکردی و چقدر داری و چی خریدی