2777
2789

الان خونشونم،من کارمیکنم، خونشون ب خیلی چیزاااا نیاز داره ک وضع مالیشون واقعاً نمیکشه:( 

مثلا فرشاشون خیلی قدیمی ان ،، از بزرگترین چیزا تا کوچیکترین چیزا مثل دمپایی حمام و چندتا ظرف 

بنظرتون من هرماه یکم یکم براشون چیزمیز بخرم ؟؟

من تاجایی ک میتونم ب مادرم کمک میکنم مثلا براس لباس میخرم پول میفرستم قرضاشو خودم میدم، البته حقوق منم خیلی معمولیه 

بنظرتون خوبه ک خودم براشون بخرم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون خانوادم دوتا برادرام و دارن ک میرن مدرسه برا همین زیاد نمیتونن برا خودشون و خونشون خرج کنن

واااای آره 😍😍 خیلی کار قشنگی میکنی ..خدا هزار برابر بهت برگردونه 🤩🤩

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

هرچی قدرشون رو بدونی و بهشون کمک کنی ضرر نداره عزیزم بلکه دعای خیر شون پشت سرت هست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آره اگه شرایطشو داری خیلیم عالیهمطمعن باش خدا جای دیگه برات جبران میکنه

واقعا 🥲🥺

آره میخوام از ماه دیگه حقوق ک گرفتم چیز میز براشون بگیرم الان سعی میکنم چیزایی ک نیاز دارن و بنویسم ،، مثلا دمپایی حمام، ماهیتابه سه تایی ، ارزوی مادرم فرش خریدنه ولی فرشا حیفه خیلی گرونن، دوتا ۱۲ متری میخوان با ی ۹ متری 

خرج یه بخش از خونه رو بگیر

مثلا همون قرضهای مامانت و لباسش.

یا مثلا گوشت و برنج. یا خرج تحصیل برادرها.

یک قسمت. نه اینکه از هر بخش یه هزینه بدی که خدایی نکرده پدرت خجالت بکشه.

خودت برای زندگیت اصلا نباید کم بیاری چون ممکنه همسرت هم ناراضی بشه.

و اینکه به این فکر کن یه روزی بهت بگن میخواستی خرج نکنی. نباید بهت بربخوره. پس رضایت خدارودرنظر بگیر. بدون توقع کمک کن

هرچی قدرشون رو بدونی و بهشون کمک کنی ضرر نداره عزیزم بلکه دعای خیر شون پشت سرت هست

خدارو صدهزاربار شکر 

خیلی دوسم دارن و حواسشون بهم هست

چون خیلی کمکشون میکنم 

مریض بشن خودم میبرمشون دکتر حتی داروهاشونو خودم میخرم براشون 

وضع مالی خیلی بدی هم ندارنا ولی خو میگم بابام تو ارگانی کارمیکنه ک چندماه ی بار حقوق میدن و سرموقع نمیدن براهمین اذیت میکنن اینجوری

یا باید مادرم کلی پول رو هم بذاره جمع کنه ک بتونه مثلا مثلا ماهیتابه ای قابلمه ای ک نیازدارن و بخره