2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 167 پست
از کجا میدونی جوابت رو ندادن ؟؟؟؟

از همون جایی که گفتم من همه وجودم رو گناه گرفته باعث میشه اگر چیزی هم از سمت شما برام بیاد نبینم مروت کن جوری بهم نظر کن جواب بده که بدونم از سمت کیه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دینا محل امتحانه اگر دردی داشتی و تحمل کردی و اعتقادت ر و به خدا از دست ندادی بردی اصلا ما اوم ...

من اصلا بااین دنیا کارب ندارم عزیزم میگم بهم توجه کنه جواب بده

والا منم بهش گفتم من گند زدم تو خدایی کن درستش کن من همه مشکلات زندگیم رو از چشم خودم میبینم بحث من ...

عزیزم خدا به جز موسی وپیامبر تو خواب کسی نرفته یا بهصورت مکاشفه نیومده

خود حضرت موسی هم که گفته بود خدایا میخوام ببینمت تا ایمانم کامل تر بشه خدا برای چند ثانیه نوری عظیم از خودشو نشون داد. ولی موسی از هوش رف وگفت اشتباه کردم 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

سلام اسی میشه بپرسم دقیقا چی میخواستی ک پاسخ خواسته ات رو ندادن؟

سلام

من خواسم رو گذاشتم کنار گفتم نمی‌خوامش دعا میکنم بهم بدیش ولی اگر خواستی بدی بده نخواستی هم نده من راضیم 

فقط یه چیزی میخوان 

من بابا ندارم امام علی برام پدری کنه بابام باشه نگام کنه دوستم داشته باشه! گفتم من خیلی دلم مهر پدری میخواد یه شب بیاد به خوابم فقط صدام کنه دخترم که بدونم منو دختر خودش میدونه منتظر موندم 

نیومد دیشب گفتم نیاد همه چیو میزارم کنار

نمشد برای دلخوشی منم که شده بیاد؟؟ مگه نمیگن همه برو ای گدای مسکین در خانه علی زن؟؟

همش ۱۸ سالتم هس؟!الان مثلا با همین سن کم فهمیدی خدا خیلی بده!!!؟مشکلت چیه؟ تا به حال شده تن بی جون ع ...

اره خیلی کمه و این همه درد دارم

من عزیز ترینم رو از دست دادم و الان پنج شش ماهه یه چشم اشک یه چشمم خون 

گفتم فداسر حسین 

مگه کجاش دردم به یه صدم درد حسین بوده؟ گفتم نمیخوامش فقط شما دوستم داشته باشید

ندارن دوستم ندارن

اره خیلی کمه و این همه درد دارممن عزیز ترینم رو از دست دادم و الان پنج شش ماهه یه چشم اشک یه چشمم خو ...

تو از بی دردی نمیدونی چی بگی! الان یعنی چی دوست داشته باشن چیکار کنن بفهمی دوست دارن

ببخشید دیگه امام عای باید صبح به صبح واست وحی میفرستاد شما بفهمی دوست داره🤦‍♀️

فقط یه شب کافی بود

یه قبلن از امام رضا گله کردم حضرت زهرا با امضا اومد به خوابم گفت فهمیدم به رضا چی گفتی 

ولی دیگه نیومد برای همین خواستم امام علی بیاد نیومد