2777
2789
عنوان

متاسفانه هیجان دیشب رو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست
وای دیشب برامن اومده بود ۱۱ نیم بود🤣تواسترس جاری نی نی سایت نمیدونستم بخندم گریه کنم کاربریم نیس🤣

🤣🤣🤣

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا بهتر بودشماره رو برنداشته باشه ؟شر نشه حالادیگ اینجام امنیت ندارن والا

نه فک نکنم کسی شماره برداشته باشه

بیشتر همه استرس گرفتن 

کاربری شون کجاست 

دست کیه

بیشتریا وقتی دیدن یکی دیگه شدن 

دلشون پی کاربری خودشون بوده 

عزیزم چت های خصوصی دو نفره😂

من توخصوصی دوستای خوبی دارم حالا شمارم دست چندنفربود برا اینکه همشریم بودن دنبال کار میگشتن من استرس این داشتم شماره اون بنده خداا ها بردارن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2805

حالا دیشب کسایی که اطلاعات رو دیدن 

چند میگیرن 

با ما در میون بذارن 

آقا بر اساس قدمت کاربری نرخ تعیین کنید

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

🤣🤣🤣

تواوج دعوا با اون خانوم ک بابا من ازعمد نرفتم یهو شدم جاری نی نی سایت😐🤣🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
تواوج دعوا با اون خانوم ک بابا من ازعمد نرفتم یهو شدم جاری نی نی سایت😐🤣🤣

عجب اوضاع قمر در عقربی بود واااای😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

عجب اوضاع قمر در عقربی بود واااای😂

خیلی بد بود

متاسفانه دیشب سایت هک شده بود و تمامی شماره ها و پیام های خصوصی کاربران به سرقت رفته است یه کاربری ت ...

وای یعنی هک شده 

برای چی

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

متاسفانه دیشب سایت هک شده بود و تمامی شماره ها و پیام های خصوصی کاربران به سرقت رفته است یه کاربری ت ...

یعنی کسی هست بیکار باشه بره شماره و پیام خصوصی اعضا نی نی سایت رو بخونه ؟به چه کار میاد؟

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
مگه امتحان کردی که به پیام های مردم دسترسی داشته باشی 😂😂😂😂

اصلا وقتی یکی دیگه میشدیم نمیشد با سایت کار کرد 

منظورم این بود اصلا هیچی نشون نمی‌داد 

نه تبادل نظر نه اعلان نه تاپیک...وقتی برمیگشتی اکانت خودت سایت باز میشد

2810