2777
2789
عنوان

متاسفانه هیجان دیشب رو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست
اخر شب یسریا هی تاپیک میزدن ادم باشین کاربری کسیو دیدبن نرین خصوصیشو بگردین😂😂😂

چ خصوصی میخواستن بخونن؟!! چارتا تاپیکه ک اونم هر وقت بخوان میتونن 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اگه به شانس منه به اکانت خودمم دسترسی نداشتم چه برسه به بقیه!در نتیجه خوشحالم که خواب بودم😁

و دقیقا من به اکانت خودم دسترسی نداشتم تا دو شب دیدم خرابه گرفتم خوابیدم حالا نمیدونم بقیه چجوری لومدن سایت که شماره بقیه هم حتی دیدن 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر ثانیه یکی دیگه میشدم 

هر مدل اکانتی اومد رو کاربریم 

ولی اصلا نمیشد ب تاپیک یا پیام های خصوصیش دسترسی داشت 

میزدی روش خطا ۵۰۴ میداد ارور میشد 

وقتی ک کاربری خودم بود سایت کار می‌کرد 

2805
سایت افتاده دست جن ها😂😂😂

😂😂😂😂😂دارک تر اینکه 

شب این اتفاق افتاده 

یعنی تو نی نی سایت 

اتفاقی نیست نیفتاده باشه 

یه دنیای برای خودش

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

خیلی استرس گرفتم من خواب بود یعنی اکانت منم دست یکی دیگه بوده؟خدای من شمارمودیده😭😭😭

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
من ۱۱شب اوندم اصلا نمیدونستم چه خبر اولین ورودم بود دیشب من دیشب خودم زهرا شدم ماه بانو شدم اصلا دنب ...

من با کاربری اصغر سیبیل اومدم 🤭

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

وای یعنی تو یکی دیگه شده بودی

کلا من یکی دیگه شده بودم تازه دیشب بعد ۲۴ ساعت دیشب اولین ورودم بود سرکار بودم تا۱۱ شب دیم بسم الله پ من عکسم کو اسمم چرا این شده😐😳دعوا بدی شد دیشب اینقدر بهم برخورد بابت بیاحترامی اون خانوم تاپیک زدم خجالت بکش مگه توکی هستی من بخوام شمارت بردارم بی ادب 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من هر ثانیه یکی دیگه میشدم هر مدل اکانتی اومد رو کاربریم ولی اصلا نمیشد ب تاپیک یا پیام های خصوصیش د ...

مگه امتحان کردی که به پیام های مردم دسترسی داشته باشی 😂😂😂😂

وای یعنی تو یکی دیگه شده بودی

دقیقا منم صبح ک بیدار شدم نی نی سایت رو چک کنم دیدم اسمم عوض شده چون چند وقت قبل درخاست داده بودم ب نی نی یار ک اسمم عوض بشه اولش خوشحال شدم فکر کردم عوض کردن بعد رفتم دیدم ای دل غافل اینکه اصلا کاربری من نیست خلاصه خروج زدم دوباره وارد کاربری خودم شدم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
عزیزم تو اینجا نیا خیلی پاکی😅😃

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من با کاربری اصغر سیبیل اومدم 🤭

وای دیشب برامن اومده بود ۱۱ نیم بود🤣تواسترس جاری نی نی سایت نمیدونستم بخندم گریه کنم کاربریم نیس🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2810