2777
2789
عنوان

یه روز نی نی سایت قطع شه با چه رویی برگردیم پیش خونواده

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 70 پست
بابای دو تا بچه و لولیدن بین خانوما !شما به دوستات هم میگی عضو نی نی سایتی یا فقط اینجا افتخار میکنی ...

اینجا مختلطه. اگر شما که خانومی ظاهرا و بدون دعوت وارد تاپیکم نشی اون لولیدن که فرمودی واس جفتمون پیش نمیاد اسطوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش ..... عععععععچی بگم. تابحال متوجه این فخر آفرینی خودم نبودم .....

خداروشکر یبار هم که شده با سلطان نی نی سایت هم‌کلام شدیم ،،چون هرچی سلطان بود بالا دار بود 😂😂😂😂😂😂😂

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
اشکال نداره بجاش برخی رو اینجا داریم که جای ۱۰۰ نفر آدم بی حال و حوصله رو پوشش میدن. پست میزارن ، پس ...

حالا که اگه نی نی سایت قطع نشه خیلی ها دیگه نمیتونن برگردن تو خانواده 

تنام اطلاعاتشون افتاده دست مردم 

عه این همونه😂دیشب منوریپ میزدتامیومدم جوابش بدم تاپیکشو قفل میکرد🤦‍♀️

رسما نیازمند توجه هستند

و متاسفانه هر بار یه سری کاربر که با سابقه کثیف ایشون آشنا نیستند باهاشون وارد مکالمه میشن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

اینجا مختلطه. اگر شما که خانومی ظاهرا و بدون دعوت وارد تاپیکم نشی اون لولیدن که فرمودی واس جفتمون پی ...

آخه شما زن نما هستی و با اسم زن وارد شدی مگرنه مطمئن باش وقتم رو واسه امثال شما هدر نمیدادم

بله سایت اجازه داده ،،ولی موقع ثبت نام دوتا گزینه هس مرد/زن ،،شما زدین زن من نیومد پاچه بگیرم این خو ...

با احترام   اصلاح گشت.

ان شاءالله تهمتی نبوده،  مزاح بود

اشکال نداره بجاش برخی رو اینجا داریم که جای ۱۰۰ نفر آدم بی حال و حوصله رو پوشش میدن. پست میزارن ، پس ...

فرق نمیکنه نی نی سایت باشه یا هرجای دیگه الان زمونه جوری شده مردم ادعای فیلسوفی و سیاست مداری میکنن

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 

بیاین تاپیک اخرم در مورد وضعیت سایته

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
سپاسگزارم. انقدر سرم تو گوشی بود بعد از مترو یه کوچه اشتباهی رفتم تو

اتفاقا همینو اومدم بگم حواست باشه یهو مسیرو جا نمونی 😂اخه من سوار مترو میشم پر استرس میشم  ایستگاهو اشتباه  پیاده نشم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه