2777
2789
عنوان

یه روز نی نی سایت قطع شه با چه رویی برگردیم پیش خونواده

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن با این اکانت دو روزه اومدم .... شما دارین با یکی از سلاطین معلق (تعلیق شده) سایت نی نی مکاتبه میکن ...

میبینی که تاریخ عضویتو مال ۹۷بود،،،اونم چون قبلش تعلیق شدم باز کاربری زدم شد۹۷

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
2804
مگه‌ اینجا کمپه ،،که یه مدت از بچه هام دور باشم ،یجوری میگی این مدت که نبودی پیششون انگار گوشی قابلی ...

گاهی بودن و نبودن صرفا بحصور فیزیکی نیست.

اگر کسب بگه من تنهام منظورش این نیست که حتما هیشکی دور و برش نیست.

بامزس، یکی میگفت بچه بودن فکر میکردم تنهایی یعنی هیشکی خونه نیست

بله بی شک مردونگی ازتون میباره اونم تو سایت زنونه😂

خود سایت اجازه ثبت نام مختلط داده.

معلوم نیست خودت خانومی یا آقا یا ببخشید ت....

هنوز تو ده سال قبل سرگردانی؟

بدبخت منظورم به شما نبود ،،منظورم به سایت بود من هرچی تایپ کردنم(زبونم) تلخ باشه ولی ازگفتن الفاظ بد ...

واقعا معذرت میخوام. شما بزرگواری. منم جهت تلطیف خاطر این تاپیکو زدم تو مترو

خود سایت اجازه ثبت نام مختلط داده.معلوم نیست خودت خانومی یا آقا یا ببخشید ت....هنوز تو ده سال قبل سر ...

بله سایت اجازه داده ،،ولی موقع ثبت نام دوتا گزینه هس مرد/زن ،،شما زدین زن 

من نیومد پاچه بگیرم این خودتی که به ما پریدی ودرس زندگی یادمون میدی ،،حالا که اومدی خوش اومدی،ولی تهمت نزن ،هرکی اینجا از سر خوشی نیومده کلی وقت و‌نت هدر بده بره ،،هرکی یجور مشکلی ،سوالی ،نظری،خواسته که وارد شده 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
2809