قرار بود باهم بریم شمال عروسی دوستش اومد گفت مردونه میریم منم ناراحت شدم گفتم ما ی حرف دیگه زدم منم خیلی ذوق عروسیو داشتم دلم شمال ی مسافرت میخواد الان ک جونیم قشنگه گفت ن گفتم نرو من راضی نیستم مجردی بری اونجا مختلطه گفت ن گفتم چرا مختلطه یا اخر شب مختلط میشه تو مگه مجردی ک پاشی بری هرجا خواستی با دوستات بری مانع نشدم اما دارم میگم نرو من راضی نیستم بعد کفرداش زنگزد داشت میرفت اومد منو دید منم گفتم برو بیرون تو میدونستی این رفتارت ناراحتم میکنه و انجام دادی تو انتخاب کردی بخاطر ی مراسم دوساعته زندگیتو خراب کنی بروبیرون بعدم نگاهم کرد رفت چند ساعت بیخبر بودم اس داد گفت هنوز توراهیم ساعت هشت اینا بود جواب ندادم صدام کرد جواب ندادم اما ب خودش زحمت نداد ی زنگبهم بزنه کببینم از ناراحتیم ناراحته یا متوجهم کنه ک اونجا مختلط نیست منم نمیدونم چیکار کنم از طرفی میگم وقت مشاور بگیرم بریم از طرفی میگم واقعن دارم اذیت میشم باید تمومش کنم زندگی دوطرفس ادم نباید دیکتاتور باشه
تیکر تولد یک سالگی دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️ دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
خودتو سبککردی فقط...یه عروسی بود دیگه..یعنی چی که فکر میکنید وقتی طرف ازدواج کرد باید بشه زندانی و هیچ جا نره...اصلا از اول اشتباه کردی مخالفت کردی...دیدی که اصلا بهت اهمیت نداد و کار خودش رو کرد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب شما خیلی اشتباه کردی که کارت رو ول کردی...اونجا که باید سفت و سخت می ایستادی ول کردی حالا سر یه مسافرت جنحال درست کردی...شوهرت معلومه آدم زیر بار برو نیست...با لجبازی نمیتونی تغییرش بدی...
شاید دوستاش مجردی بودن نخواسته زنشو ببره. سخت نمیگرفتی
خب دوستاش خونه سوا بگیرن بخاطر حضور دوستاش کنباید منو محدود کنه بعدم میدونسته از یکماه پیش باهم بریم حتی ب دوستشم گفته بود متاهلی دعوتمون کنه اما بعدش تصمیمش عوض شد خب این درست نیست
بهش الان اس ام اس دادم گفتم وقتی ارزش واحترامی برای من قائل نیستی بخاطر ی عروسی مختلط دوساعته زندگیتوخراب کردی منم نمیتونم باهات ادامه بدم اومدی راجب جداییمون حرف میزنیم این منطقی تره