2777
2789

خیانت سخته خیلی سخته،من چندبار دیدم اما چرا موندم چون خیلی سبک سنگین کردم خیلی فکر کردم بله به خودم بود صدبار تاحالا جدا شده بودم ولی واقعیت جامعه چیز دیگس،جدا شدن ما آینده ی بچمون رو خراب

میکنه،چرا وقتی عمر و جوونیم رو توی زندگی گذاشتم برم دوباره از صفر شروع کنم ،موندم ولی دوستش ندارم بود و نبودش برام مهم نیست حفظ ظاهر میکنم ولی درونم به اینجا رسیده که دیگه برام مهم نیست

آره بخدا یه زندگی رو از بین برد یه بچه رو آواره کرد بخاطر دل خودشون، رو خرابه ی زندگی من زندگیشونو س ...

مطمئن باش یه روزی پشیمون میشه از کرده ی خودش

ولی اون وقت دیگه دیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی تو قبر خودش میزارن که مجرد بود دیگه این قضیه به قبر خودش ربط ندارع به من و بچه ام ربط دارع

درسته حرف حق تلخه ولی باز به خدا بسپار و خودتو عذاب نده مقصریم که از این عتیغه ها بت ساختیم تمرکزت رو ببر روی خودت و بچه ات فقط گه گداری یه تیکه ای بهش بنداز بسوزه بفهمه برات چه قدر بی ارزشه

بیخیاللللل بابا اهمیت نده بیشتر خرج کن برو پی عشق و حال خودت برو مسافرت اینو. اون ور گور ،،، باباش ا ...

مهر اجرا بزاره ممکنه مرده طلاق بده 

والله شوهر معتاد شیشه ای بنگی خراب من توهم زد لت و پادم کرد رفتم پزشک قانونی گفت مال منو تو نمیشه...وای که مهرشم بگیره .‌مگر بخواد طلاق بگیرع 

نه دیگه من یکی اصلا نمیتونم فراموش کنم اصلا نمیتونم اعتماد کنم فکرمو لعنتی خراب کرد خدا لعنتشون کنه

بخاطر آرامش خودت فقط سعی کن کمتر بهشون فکر کنی

اون اشتباه کرده قرار نیس تو یه عمر تقاص پس بدی

عزیزم اگ شاغلی و شغل خوبی داریاول ببین خیانتش در چ حدهپشیمونه یا نممکنه دوباره انجام بده یا اولین اخ ...

میشه یه راهنماییم کنی ؟؟؟؟بنظرم خیلی خوب راهنمایی می‌کنی ؟؟؟؟

شاغلم ولی در حدی نیست که بتونم کامل هزینه یه خونه و بچه و خودم رو بدم !!!

ماشین دارم ،،،ولی پس انداز زیادی ندارم 

خانواده و چندتا برادر دارم ولی خانواده سنتی و ترس از طلاق و یه خانواده پسردوست ،،،،که پس فردا هزارتا اختیار دار پیدا میکنم 

این مرد جدا از خیانتش آدمی نیست که بچه بزارم زیر دستش 

بچه ام رو که نه سالشه ببرم کجا ؟؟؟نا کی بمونم خونه پدرم ؟؟؟پس فردا شاید دخترم چهارده پانزده سالش بشه نتونه اونجا بسازه 

برم اونجا اعصابم داغونه !!!

غرورم پیششون می‌شکنه !!!!

اگه پس فردا بهم سرکوفت بزنن که تو اگه خوب بودی شوهرت نمی‌رفت دنبال یکی دیگه چی ؟؟؟؟؟

با همه اینا توان ادامه دادن هم ندارم ،،،میبینمش قلبم داغون میشه از حرص و عصبانیت ،،،،،

تمام مردم شهر می‌دونن من چقدر از سر این مرد زیادی هستم 

این حق من نبود 

میشه یه راهنماییم کنی ؟؟؟؟بنظرم خیلی خوب راهنمایی می‌کنی ؟؟؟؟شاغلم ولی در حدی نیست که بتونم کامل هزی ...

اسی ببخشید تو یکی ازتاپیکات گفتی میخوام برم پرینت بگیرم گرفتی ؟گفتی پولش ۲ملیون میشه پول چی ؟پول پرینت گرفتن ؟میشه جوابمو بدی عزیزم خیلی مهمه برام؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
میشه یه راهنماییم کنی ؟؟؟؟بنظرم خیلی خوب راهنمایی می‌کنی ؟؟؟؟شاغلم ولی در حدی نیست که بتونم کامل هزی ...

مهریتو بگیر ی خونه برا خودت دست و ما کن با وسایل خونه برو اونجا با همون حقوق هرچند کم دختراو بزرگ کن. 

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مهریه رو بزار اجرا و ازش بخواه که اموالشو بده بهت و زحمتو کم کنه 

اگه مالی نداره و خودتم جایی نداری بری ، باهاش هم خونه بمون دیگه ، راه دیگه ای نداری اینجوری که معلومه. 

بعدم چرا میگی غرورم پیش زن داداشم خرد میشه مگه تو خیانت کردی ؟ اون بی آبرو میشه ، تو هم بگو سال ها اذیتم کرده و‌ خیانت ،من خانمی کردم موندم ،الان دیگه بچم بزرگ شده دلیلی نیست بمونم 

ان شاالله به سر خواهر شوهرت بیاد خاک برسرش

طلاق گرفته . بعد عاشق شوهرش بود . شوهره ریس بانک شکل روسا البته من عکسش دیدم چشم ابی هیکل دیگه خودت ردان چجوره این خدایا من نمیکنم سیاه چاق کوتاه زشتتتت . بعد پرستاره میرفته پولاشو میزاشته مخصوصا بانک اون یارو باباش پولدار بود خیلی الان مرده . خلاصه مرده دو تور کرد ولی دزد پول و جهاز و لینا خبری نیس اینم بیشوره طلاق داد حالا عقده ای در حد تیم ملی. تا پسر شوهرم زنده بود هر چی میشد اونو دلوت میکرد اخرش فحش و حرف هرزه میزد بهمون حالا که پسرش سرطان گرفت مرد این هر حور بتانه از خجالت من در میاد .‌منم هیچی نمیگم فقط سلام خدافظ .کلا محل نمیدم ...به خدا واگدار میکنم فقط...

استارتر ... مردا همه اشون همین شدن درجه داره ولی کم و زیاد همه اهل گناه شدن یوسف پیغمبر که نمیشن .... نمی خوام سیاسی ش کنم ولی وقتی آقازاده هاشون قوانین رو خودشون نوشتن و صیغه و زن چندم رو آزاد کردن برای همه بستر سو استفاده رو اینقدر آزاد کردن تمام زندگی ها متزلزل شده .... ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد رو هر روز یه تسبیح بخون خائن چنانی سوتی میده که بیا و ببین و مکرو و مکر الله و لله خیر الماکرین اینم خیلی بخون .... اینا حق الناسه خدا از خیانتکار متنفره کسی چه خیانت به همسر چه رفیق و ...   

عزیزم اگ شاغلی و شغل خوبی داریاول ببین خیانتش در چ حدهپشیمونه یا نممکنه دوباره انجام بده یا اولین اخ ...

در مورد خیانتش هم تلفنی و تماس بوده ،،،،

مطمعنم جنسی نبوده 

تو این ده سال هم چیزی ازش ندیدم 

پشیمونه مثل سگ می‌ترسه ،،،،،،،دوروزع جنگ و دعواس تو خونه ما ،،،،،لباساش رو ریختم تو حیاط گفتم گم شو ،،،،دیشب دوساعت پاهام رو بوس کرده گفته فرصت جبران بده ،،،اکه تا آخر عمر دیدی کن نگاخ زنی کردم اون موقع هرکاری خواستید بکن 

اشتباه کردم 

رنگ زدم داییش بگم ،،،گرفت تلفن رو قطع کرد 

تا اونجایی که تونستم تهدید کردم 

خواستم برم نزاشت 

گفتم ابروت رو میبرم تو شهر 

جوری که نتونی بری خونه فامیلات جلوی زن هاشون بشینی ،،،،،بگن این مرد چشم ناپاک و هرزه ای هست 

گفتم تو ابروی پدر من و برادرهای من رو بردی ،،،،داماد خیانت کار توی ما نبوده 

مهریه میزارم اجاره میندارمت زندان ،،،،،

دیگه هرچی فحش و بود و نبود گفتم 

فکر کن شوهرت مرده قشنگ بشین یه هفته عزاداری کن و گریه کن

بعدم بلند شو رو پات وایسا

تو خونه ی خودت بمون

شوهرتم که مرده فکر کن عابر بانکه

عشق کن واس خودت و دخترتم قوی بار بیار

ببین مث چی به پات میفته