2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگ شاغلی و شغل خوبی داری

اول ببین خیانتش در چ حده

پشیمونه یا ن

ممکنه دوباره انجام بده یا اولین اخرین بارشه

اگ میدونی ازوناست ک ممکنخ دوباره انجام بده یه فکر اساسی کن

وگرنه خیلی بترسونش یه درس حسابی بهش بده

چرا همه زنها اینجا خیلنت دیذن؟؟؟ ینی دروغه یا اوضاع واقعا خرابه ؟

نمی‌دونم 

بنظر من اینایی که فکر میکنن شوهرشون خیانت نمیکنه هنوز خبر ندارن !!!

من یک سال بیخبر بودم و فکر میکردم اهل این چیزا نیست 

البته ولی ده ساله هیچی ازش ندیده بودم حتی پیام کوچبک 

کاش خانوما هیوفت به شوهر اطمینان نکنن

دروغ نیست گلم منم دیدم اوضاع خرابه خراب

من تو ی دفتر کار میکنم  بعد از واحد کناری ی وکیله همش صداهای ناجور میاد با منشیش احتمالا  مرده  هم سنش کم نیس  احتمالا متاهله  وضعیت اداره  ها دفتر ها  🤦🤦

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

چون بعضیا هیچ پشت وانه ای ندارن هیچ منبع درامدی ندارن هیچ سرپناهی ندارن از سرکوفت و قضاوت خانه پدر و مجرد شدن دوباره هراس دارن و واقعا هم حق دارن متاسفانه در جامعه ما مردم انقدر درک و شعور ندارن که کاری به زندگی همدیگه نداشته باشن همش باید طرفو سرکوفت بزنن این بنده خداها از اینا میترسن💔

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

گوشی و فضای مجازی جدای از خوبیهای که داره عامل ۹۰ درصد خیانتاس قدیما گوشی اینترنت نبوده خیانت هی ...

درسته تاثیر داره اما ادمی که هرزه هس تو هرزمانی هرز میپره....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خدا لعنت کنه اون هم جنسمون رو که میدونه طرف زن و بچه دارهولی بازم براش دلبری میکنهاز ماست که بر ماست

آره بخدا یه زندگی رو از بین برد یه بچه رو آواره کرد بخاطر دل خودشون، رو خرابه ی زندگی من زندگیشونو ساختن

چطوری بعضی ها اینقد راحت کنار میان ،،،یه چیزی بهم بگید آروم بشم حتی آب هم میخورم مثل آتیش می‌ره پایی ...

بیخیاللللل بابا اهمیت نده بیشتر خرج کن برو پی عشق و حال خودت برو مسافرت اینو. اون ور گور ،،، باباش اون مریض روانی هستش ک بهت خیانت کرده تو ک‌ کمبودی نداری مهریه رو بزار اجرا

درسته تاثیر داره اما ادمی که هرزه هس تو هرزمانی هرز میپره....

نه خب وقتی قدیم بستر این چیزا نبوده  طرف نمیتونسته خیانت کنه وگرنه ادمی که هرزه بپره از هزار سال پیش هم وجود داشته

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

من با شوهر دومم نامزد بودم بعد یکی قبلا باهاش بود که زنگ میزد گیر دادم اسمشو کرد شرکت که نفهمم بهش گفتم گفت همینیه که هس ! نمیتونی برو منم خیلی سختی کشیده بودم نرفتم اون زنه شوهر کرد و منشی یه دکتر ارتوپد حالا مار شوهره دستش شیکسته خارشوهرم زنگ زد چرا نبردی اون دکتر!!!! در صورتی میدونه منشیش قبلا با شوهرم بود ولی من زدم بی خیالی و شوهرمم نبردش اونجا

هر چی نقطه ضعف بدی بدتره

به خودت برس. دیگه بعضیا اینجورن دید من بهترم اونو بیخیال شد چاره نیس...

من تو ی دفتر کار میکنم بعد از واحد کناری ی وکیله همش صداهای ناجور میاد با منشیش احتمالا مرده هم س ...

بله دیگه گلم حیف نمیشه حرف دلمو بزنم ولی خودت وضعیت رو ببین به خودشون چکارا کردن ومیکنن