من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چون بعضیا هیچ پشت وانه ای ندارن هیچ منبع درامدی ندارن هیچ سرپناهی ندارن از سرکوفت و قضاوت خانه پدر و مجرد شدن دوباره هراس دارن و واقعا هم حق دارن متاسفانه در جامعه ما مردم انقدر درک و شعور ندارن که کاری به زندگی همدیگه نداشته باشن همش باید طرفو سرکوفت بزنن این بنده خداها از اینا میترسن💔
تنها از یک چیز در هراسم... این که سزاوار رنج هایم نباشم... "فیودور داستایفسکی"
چطوری بعضی ها اینقد راحت کنار میان ،،،یه چیزی بهم بگید آروم بشم حتی آب هم میخورم مثل آتیش میره پایی ...
بیخیاللللل بابا اهمیت نده بیشتر خرج کن برو پی عشق و حال خودت برو مسافرت اینو. اون ور گور ،،، باباش اون مریض روانی هستش ک بهت خیانت کرده تو ک کمبودی نداری مهریه رو بزار اجرا
من با شوهر دومم نامزد بودم بعد یکی قبلا باهاش بود که زنگ میزد گیر دادم اسمشو کرد شرکت که نفهمم بهش گفتم گفت همینیه که هس ! نمیتونی برو منم خیلی سختی کشیده بودم نرفتم اون زنه شوهر کرد و منشی یه دکتر ارتوپد حالا مار شوهره دستش شیکسته خارشوهرم زنگ زد چرا نبردی اون دکتر!!!! در صورتی میدونه منشیش قبلا با شوهرم بود ولی من زدم بی خیالی و شوهرمم نبردش اونجا
هر چی نقطه ضعف بدی بدتره
به خودت برس. دیگه بعضیا اینجورن دید من بهترم اونو بیخیال شد چاره نیس...