2777
2789
اره خب تلاش کردم تو زندگیم دعوا نکنیم

افرین ولی خب نباید مستقیم میگفتی حالا اون گذشته 

خداروشکر کن که از دوستت جدا شدی خودت زندگیتو بساز خداراشکر که شوهرت عاقلانه رفتار کرد نگذاشت زندگیت خراب شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چ ...

نی نی سایت بهتره ، چون اینجا کسی طرف تو یا طرف شوهرت نیست میتونی نظرات مختلفو بخونی و انتخاب کنی که چیکار کنی نگران اینم نیستی که شاید کسی بخواد بینتون بهم بزنه و راهنمای غلط بده ولی کاش همه یه مشاور اختصاصی داشتن اونوقت نصف مشکلات حل میشد

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اسی جان فکر میکردی دوستت راهنمایی میکرده گرگ بوده در لباس بره

اخه جواب های شکننده یادم میداد منم به شوهرم میگفتم اونم میدید حق با منه معذرت میخواست

تو‌اگه‌میتونستی‌ذهنموبخونی'اشک'میریختی......:)
بخدا بیچاره شده رفیقم حتی نمیزاره شوهرش با خواهراش دست بده

الان به نظرت خوبه که نمیزاره با خواهراش دست بده میدونم اصطلاح هست ولی خب اصلا خوب نیست که بخواد رابطه شوهرش با خانوادش خراب کنه 

اخه جواب های شکننده یادم میداد منم به شوهرم میگفتم اونم میدید حق با منه معذرت میخواست

اشتباه کردی حریم شخصی متاهلی ات رو برای دوستت بازگو کردی ممکنه از اطلاعاتی ک بهش دادی علیه ات سواستفاده کنه در اینده

افرین ولی خب نباید مستقیم میگفتی حالا اون گذشته خداروشکر کن که از دوستت جدا شدی خودت زندگیتو بساز خد ...

شوهرم میگفت اون سلیطه هست نمیزاره زندگی آرامی داشته باشیم ولی من قبول نمیکردم حالا دیدم حق با شوهرمه  یه مشکلی پیش اومد دیشب جوابشو نتونستم بدم و الان ناراحتم که باز رفیقم نیست من نمیتونم جواب شوهرمو بدم

عزیزم جواب دندون شکن خیلی وقتا خیلیارو تا پای طلاق های الکی برده ها 

دشمن دانا بلندت می‌کند بر زمینت میزند نادان دوست

اشتباه کردی حریم شخصی متاهلی ات رو برای دوستت بازگو کردی ممکنه از اطلاعاتی ک بهش دادی علیه ات سواستف ...

اینطور آدمی نیس

حداقل غیر مستقیم ب دوستت میگفتی عکسارو پاک کنه.اون با شوهرش هر رفتاری می‌کنه و تو زندگیش جطوریع ب شما و شوهرتون ربطی نداره.مطمعنم هیج نظری ام ب شوهر شما نداشته ولی رفتارت خیلی بد بوده طفلک خدا می‌دونه جقد بهش برخورده و ناراحت شده.کات میکردی ولی دیگه انقد مستقیم حرف حرف زدن زشته واقعا.بلاخره دوستت بوده جهارتا کار خوب ک در حقت کرده ک اینطوری کوجیکش نکنی 

2810