2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد رفیقم گفت که این زنگ زدنا هم تو همین دوره خاطره هست بعدا بیرونش میکنم میگم تو خونه نمون بعد شوهرش به شوهرم گفت چیزی نمیخوای بگی بهش شوهرمم گف نمیتونم بگم چون اگه جوابشو بدم میخکوب میمونه

تو‌اگه‌میتونستی‌ذهنموبخونی'اشک'میریختی......:)

حالا رفیقم لال شد

ولی برگشتیم از فردا گیرداد تا وقتی رفیقتو ول نکردی سمت من نیا تمام عکساتو از گوشیش پاک کن فرداش رفتم پیش رفیقم پیامامو نشون دادم گفت بیا پاک کنم اگه قراره با عکسا مشکلتون حل بشه پس بخاطر من تو زندگیتون جدایی نندازید خلاصه پاک کرد

شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چون تمام مشکلاتمو به رفیقم میگفتم حل میکرد بهم یاد میداد برو به شوهرت فلان چیزو بگو ولی الان مشکلاتمو تو نی نی سایت میگم قضاوتم میکنن

شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چ ...

همین؟

برا هیچی دوساعت منتظر موندم

اگه شوهرت خوبه بشین زندگیتو بکن دوست میخوای چیکار

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
چطوریه، هم رفیق شماست، هم شوهراتون همکارن

شوهرش به من گفته بود رفیقتو برام جور کن منم به رفیقم گفته بودم اونم رفته بود پی ویش رل زده بودن

شوهرم از اون موقع خیلی به حرفم گوش میده خیلی خوشحاله بخاطرش رفیقمو گذاشتم کنار ولی من خیلی ناراحتم چ ...

بیخیال عزیزم زندگیه خودت مهمتره منم دور خیلی از رفیقامو خط زدم بعداز متاهلی البته خودم خواستم 

2810