2777
2789

من پارتنرم نزدیک ی هفتس گوشیشو زدن بعد یکی دو روز از اون قضیه با گوشی مامانش حرف زدیمو و بعد ب مامانش پیام دادم ولی گف خوابه حدود س چار پیش شب بود بعد از دیروزه زنگ میزدم بهش هی میگف تماس هدایت شده و جواب پیامام نمیداد امروز با گوشی خونه زنگ‌زدم برداشت گف گوسیم زنگ نخورده بود حالا ی اتفاقی افتاده باید حتما ب پارتنرم بگم مامانشم کابلو گرفته بنظرتون خودم برم ببینمش؟ بیس دیقه نیم ساعت فاصله داریم 

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
مامانش کابلو گرفته یعنی چی

یعنی جواب پیام و زنگو نمیده دو روزه قبل اون میداد

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب برو ببینش. چرا خودتو اذیت میکنی. ولی اونم میتونست یجوری تماس بگیره.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چرا اون با گوشی مامانش زنگ نمیزنه حداقل روزی یه بار رو که میتونه زنگ بزنه.حالا چه موضوعیه که حتما با ...

خب از صب تا شب سرکاره

چی بگم اینم هس

اگه آنقدر نزدیکه خب برو

طوری نمیشه بنظرت؟ بعدسم دوجا کار میکنه من نمیدونم کدومو برم

خب برو ببینش. چرا خودتو اذیت میکنی. ولی اونم میتونست یجوری تماس بگیره.‌

ارع حتی گف با گوشی خونه زنگ میزنه ولی نزددد

اگه زیاد واجب نیست نرو خودت رو کوچیک نکناون بخواد از هزار راه میتونه تماس بگیره

چی بگم والا ینی منتظر بمونم؟

ارع حتی گف با گوشی خونه زنگ میزنه ولی نزددد

ولی بری ببینیش بهتره. بعد تصمیم بگیری در موردش 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مامانه موش دونده وسط

چطور؟ حتی اون یبارم با گوشی ننش زنگ زد گف مامانم چیزی نگف من خودم زدم