2777
2789
عنوان

بیایید ببنید کارم درسته‌ دگه طاقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 92 پست
خودتو کوچیک نکن

چیکار کنم پس

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫
ولی بری ببینیش بهتره. بعد تصمیم بگیری در موردش

ینی برم؟

اقایون اگر شعور داشتند هیچوقت عضو گروه زنانه نمیشدند شاید جبهه بگیرید ولی واقعیته.حالا بگذریم برام دعا کنید به اونی که میخوام برسم تاپیک بزنم بهتون خبرشو بدم دوستای گلم🍃💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور؟ حتی اون یبارم با گوشی ننش زنگ زد گف مامانم چیزی نگف من خودم زدم

اخه گوشیشو دزدیدن خودش ک زندس سرجاشه ، چراباید رفتارش تغییر کنه زنگ نزنه یا جوابتو نده ی جای کارمیلنگه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اگه مایل ب هم صحبتی باشه خودش زنگ میزنه زیادی پیگیر شدی دیگه

اخه طول کشید گف دو سه روزه میگیره گوشی ولی کو اخه

اخه گوشیشو دزدیدن خودش ک زندس سرجاشه ، چراباید رفتارش تغییر کنه زنگ نزنه یا جوابتو نده ی جای کارمیلن ...

شایدم میخواد اسی رو از سرش باز کنه دروغ میگه

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

بنظرم توام نه زنگ بزن نه پیام بده 

ببین اون دلتنگت میشه یا نه 

میدونم سخته ولی نکن:)

بعد مطمعنی گوشیشو زدن؟!

زنگ‌ به خط خودش بزن ببین روشنه یا خاموش

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

اره افرین دقیقا ی جای کار میلنگه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اخه گوشیشو دزدیدن خودش ک زندس سرجاشه ، چراباید رفتارش تغییر کنه زنگ نزنه یا جوابتو نده ی جای کارمیلن ...

اخه خودم تو مبهم موندم خیلی مثلا رفتارای خوبی داشت امکان داره سر و گوشش بجنبه؟ ی هفته ام نبود کلا گف میخاسنم تنها باشم بعد گف میام پیشت نیومد😐گف میخاستم تنها باشمو مامانشم گف حالش خوب نبوده

دوتا خط داشت هر دوشم خاموشه

بنظرم توام نه زنگ بزن نه پیام بده ببین اون دلتنگت میشه یا نه میدونم سخته ولی نکن:)بعد مطمعنی گوشیشو ...

خاموشه:)

اخه خودم تو مبهم موندم خیلی مثلا رفتارای خوبی داشت امکان داره سر و گوشش بجنبه؟ ی هفته ام نبود کلا گف ...

این میخاد ازسر بازت کنه تابلوعه