2777
2789
عنوان

حدودا بیست تومن قیمت دادن به شوهرم برای کاشت مو بنظرتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 57 پست
الان بکاره بهتر باید بانک مو قوی باشه که بتونن برداشت کننمراقبت های بعدش مهم ترمو کاشت شده ریزش ندار ...

سه نفر از همکاراش انجام دادن راضی بودن یعنی نفر اول یکسال پیش انجام داده ۳ ماه بعد یکی دیگه رفته ینفر دیگه هم بعد عید رفته 

اولین نفر گفت به بانک موی خودت هم بستگی داره که هر تار چند تایی باشه ولی شوهرم میگفت همشون خوب شدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرمن جای معتبر کاشت بعدش مزوتراپی لازم نبودالان یک سال شد عالی شدن موهاشقرص هم فقط ویتامین و زینک ...

کجا کاشت

موهاش کم پشت بود یا کچلی داشت

همسر من جلو و بالای سرش تقریبا کچل شده پشت سرشم کم پشت 

فکر کنم الان نکاره بعدا دیگه هیچی نمونه 

شوهر من دوسال پیش کاشت کرد راضی هستیم البته بانکع موهاش ضعیف بود یکم فقط شقیقه خالی بود

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
کجا کاشتموهاش کم پشت بود یا کچلی داشتهمسر من جلو و بالای سرش تقریبا کچل شده پشت سرشم کم پشت فکر کنم ...

نه کم پشت بود کچل نبود

شهرری کاشت کاردکترش عالی بود

۴۵۰۰تا کاشت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

کاشت کنه بعدش کلللی تقویتی و مزو تراپی و دارو و قرصهای مخصوص باید بخوره

شوهرم من همزمان با دوسه نفر رفتن انجام دادن شوهرم بعدش همه اینارو رعایت کرد موهاش عالیه ولی اونا نه مسخره کردن و گفتن مهم همون کاشته الان کلا کچل شدن یکیشون باز میخاد بره کاشت

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
خیلی ها میگن مو میکاری بعد مدتی می ریزه

اره یکسال اول میریزه فقط 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اره منم شنیدم ولی خب الانم داره مبریزه چیزی برای از دست دادن نداره فکر کنم

میگن اون وسط داروها و....که میدن خیلی تاثیرداره وباید استفاده بشه 

فوقش میرخ دوباره میکاره دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اووووحالا مسئله پول به کنار بعید میدونم این مراقبت کنه مگه دارو هارو باید حتما از خودشون بخریم؟

نه من تاحالا نشنیده بودم دارو بخوان بخرن ازخودشون

مراقبت یک هفته بعدش مهم که کارسنگین انجام نده

اب کرفس بخوره اناناس مصرف کنه

سرش و خیلی تکون نده

این مراقبت ها مهم تر

دارو هم برای درد فقط ایبوپروفن 

بعداز دوهفته قرص زینک و ویتامین میده وتمام

شامپو هم فقط شامپو بچه استفاده میکنه همسرم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
2810