2777
2789

من دلم میخواد شاغل باشم و پول خوبی در بیارم 

موفقیت توی کار هدف اصلی زندگیمه الان

الان یه موقعیت پیش اومده که ۶ ماه برم کارآموزی رنگ و لایت توی صادقیه که سختی رفت و امدش(یا باید تاکسی بگیرم با مترو برم یا همسرم برسونه) و رایگان کار کردن هست ولی احتمال اینکه بتونم یاد بگیرم و موفق بشم هم زیاده

نمیدونم دلمو بزنم به دریا برم تو کارش یا منتظر یه فرصت بهتر باشم مثل جایی که قبلا بودم حقوق داشتم و هر روز نمیرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار قبلیت هم تو زمینه ی آرایشگری بود؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اره همین رنگ و لایت بود ولی بنده خدا مریض شد دیگه کار نکرد

تو این زمینه رنگ و لایت یعنی قبلا کار کردی؟بلدی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

جوری بلد نیستم که تنها بتونم کار کنم نیازه اشکالاتم رفع بشه

اگه اجازه میدن برو ...ولی حواست باشه که واقعا قصدشون آموزش باشه...بعضیا فقط کار میکشن از کارآموز....بعدش کجا میخوای کار کنی؟تو سالن یکی دیگه یا برای خودت؟

اینو میدونم باید این ترس لعنتی رو بزارم کنار از سختی کشیدن نترسم

ترس چی؟ از سختی کشیدن میترسی؟ وا ای حرفا رو بریز دور سوسول بازیا چیه، کار کردن مثا وارد شدن یه ماهی کوچولو به اقیانوس هست که پر از انواع ماهی های مختلفه، بعضیا مثل کوسه خطرناکن بعضیام نه، چیزی که ترس داره جامعه و ادمهان، نه سختی کشیدن، میگن هر که طاووس خواهد، جور هندوستان کشد

اگه اجازه میدن برو ...ولی حواست باشه که واقعا قصدشون آموزش باشه...بعضیا فقط کار میکشن از کارآموز.... ...

یه سفته ده میلیونی خواسته و قرارداد مینویسه بعدش اگر یاد گرفته باشم میتونم برم مدرک فنی حرفه ای بگیرم و یه جا درصدی کار کنم

خودمم میترسیدم از این مورد کار کشیدن ولی خب جوری که می‌گفت سالنشون چهار تا خدماتی داره و فقط کار رنگ انجام میدم اونجا

2810