همیشه میگم چطور ممکنه شوهرتون شما رو دوست داشته باشه ولی بزاره مادرش هر چی از دهنش در میاد به شما بگه ؟ من شوهرم همیشه طرف حقه ۲۰ ساله زنشم هر وقت مادرش ناحقی کرده در حقم پشتم بوده مثلا یه مثال مادرش خیلیییی زیاد میومد خونه ما مثلا هر روز از صبح تا شب خب منم خسته میشم ۲ تا بچه دارم آخرش به مامانش گفت مامان زن من خسته میشه ربات نیست که انقدر میای خونمون بعد مادرش دیگه رعایت کرد
ناراحت میشم میبینم بعضی شوهرا اینجوری نیستن خانماشون عذاب میکشن 🤕😓سوال شده برام واقعا
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اون شوهرا بچه ننه ن.مامانشون آموزش میدن بهشون.از زنشون بد میگن طرف فک مامانشون هر چی بگه اون درسته.واسه من ک اینطوری بود.ولی خدا خواست ب اشتباهش پی برد .بعد ۱۰ سال البته
هیچوقت هیچوقت دخالت های مادرشوهر و بدی های خانواده همسر و درک نمیکنم. چون ندیدم تاحالا
خدا کنه پسرمم اینجوری باشه
دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺
مرد اگه به بلوغ رسیده باشه میفهمه که پدر مادر دور از جون همشون یا یه زمانی هستن از یه جایی به بعد باید بقیه عمرشو کنار زنش سپری کنه نباید دلشو بشکونه در کنارش باید احترام پدرمادرشم داشته باشه
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
شوهر من چون نمیخواد بهش بگن زن ذلیل همیشه طرف خانوادشه تا مامانش پزشو بده به این میگن مممررررررد به ...
بعضی مردا ذات شون همینه نمیخان کوچیک جلوه بدن خودشو و تا بوده همین بوده. بیشتر مردای ایرانی
دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر مینوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲 ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺) ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺